07/11/2022 07/11/2022 Συλλυπητήριο μήνυμα στην Εκκλησία της Κύπρου έστειλε ο Πατριάρχης Ρουμανίας για την εκδημία του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου Β’, ο οποίος εκοιμήθη σήμερα σε ηλικία 81 ετών. Αναλυτικά το συλληπυτήριο μήνυμα του κ.κ. Δανιήλ αναφέρει: “Με βαθιά θλίψη έμαθα την αναχώρηση από τον κόσμο αυτό, μετά από ταλαιπωρία που υπέμεινε με τόσο θάρρος, του εν Χριστώ αγαπητού...
07 Νοεμβρίου, 2022 - 13:09
Τελευταία ενημέρωση: 07/11/2022 - 23:52

Το Πατριαρχείο Ρουμανίας εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην Εκκλησία της Κύπρου

Διαδώστε:
Το Πατριαρχείο Ρουμανίας εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην Εκκλησία της Κύπρου

Συλλυπητήριο μήνυμα στην Εκκλησία της Κύπρου έστειλε ο Πατριάρχης Ρουμανίας για την εκδημία του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου Β’, ο οποίος εκοιμήθη σήμερα σε ηλικία 81 ετών.

Αναλυτικά το συλληπυτήριο μήνυμα του κ.κ. Δανιήλ αναφέρει:

“Με βαθιά θλίψη έμαθα την αναχώρηση από τον κόσμο αυτό, μετά από ταλαιπωρία που υπέμεινε με τόσο θάρρος, του εν Χριστώ αγαπητού μας αδελφού, του άξιου μνημόνευσης Χρυσοστόμου Β’, Αρχιεπισκόπου Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου, σεβασμιότατο και γνωστή προσωπικότητα της σύγχρονης Ορθοδοξίας.

Συμμεριζόμαστε τον πόνο που προκάλεσε αυτή η απώλεια και εκ μέρους των ιεραρχών, του κλήρου και των πιστών της Ρουμανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, εκφράζουμε τα αδελφικά μας συλλυπητήρια στα μέλη της Ιεράς Συνόδου και σε ολόκληρη την Εκκλησία της Κύπρου.

Προσευχόμαστε στον Χριστό, τον Κύριό μας, Αυτόν που είναι η ανάσταση και η ζωή ( Ιω . 11, 25), να αναπαύσει μαζί με τους δίκαιους την ψυχή του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου Β’ στο φως, την ειρήνη και την αγάπη της Αγίας Τριάδος.

Αιωνία του η μνήμη από γενιά σε γενιά!”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων