17/05/2022 17/05/2022 Το Πατριαρχείο της Ρουμανίας εκπροσωπήθηκε τη Δευτέρα στην εναρκτήρια εκδήλωση μιας διεθνούς συνάντησης αφιερωμένης στην αλληλεγγύη και τη συνεργασία στην κοινωνία μετά την πανδημία με τίτλο “Προστασία της Ευρώπης σε ταραχώδεις καιρούς – Βουκουρέστι Ηγετών Κορυφής: Διαρκής Δύναμη της Αλληλεγγύης”. Τον Μακαιρώτατο Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ εκπροσώπησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Πλοεστίου κ. Βαρλαάμ ο οποίος...
17 Μαΐου, 2022 - 9:41
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2022 - 9:42

Το Πατριαρχείο Ρουμανίας για την αλληλεγγύη και τη συνεργασία μετά την πανδημία

Διαδώστε:
Το Πατριαρχείο Ρουμανίας για την αλληλεγγύη και τη συνεργασία μετά την πανδημία

Το Πατριαρχείο της Ρουμανίας εκπροσωπήθηκε τη Δευτέρα στην εναρκτήρια εκδήλωση μιας διεθνούς συνάντησης αφιερωμένης στην αλληλεγγύη και τη συνεργασία στην κοινωνία μετά την πανδημία με τίτλο “Προστασία της Ευρώπης σε ταραχώδεις καιρούς – Βουκουρέστι Ηγετών Κορυφής: Διαρκής Δύναμη της Αλληλεγγύης”.

Τον Μακαιρώτατο Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ εκπροσώπησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Πλοεστίου κ. Βαρλαάμ ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Victoria Palace στο Βουκουρέστι.

Η σύνοδος κορυφής, στην οποία συμμετέχουν και πρεσβευτές ευρωπαϊκών χωρών, λαμβάνει χώρα από τις 16 έως τις 27 Μαΐου 2022, αποτελώντας την όγδοη κατά σειρά πρωτοβουλία μιας σειράς εκδηλώσεων που διοργανώνονται από το MediaUno Press Group και το Εθνικό Ινστιτούτο Στατιστικής της χώρας.

Η εκδήλωση συγκεντρώνει στη ρουμανική πρωτεύουσα προσωπικότητες της πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής της Ρουμανίας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του εξωτερικού, εκπροσώπους διεθνών οργανισμών, αναλυτές και ειδικούς, εκπροσώπους του Τύπου και της κοινωνίας των πολιτών. Στόχος είναι να ανακαλυφθούν εκ νέου οι αξίες της αλληλεγγύης και της συνεργασίας στην οικοδόμηση βιώσιμων βάσεων στη μεταπανδημική κοινωνία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων