18/03/2021 18/03/2021 Έκκληση προς τους πιστούς τις ημέρες της νηστείας να στηρίζουν τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που βρίσκονται στη χώρα, απευθύνει η Αρχιεπισκοπή Τιμοσοάρας του Πατριαρχείου της Ρουμανίας. Τους τελευταίους μήνες, η Ρουμανία έχει γίνει μία εκ των βασικών πυλών διέλευσης για μετανάστες, οι περισσότεροι από τους οποίους προέρχονται από το Αφγανιστάν και προσπαθούν να φτάσουν...
18 Μαρτίου, 2021 - 9:06
Τελευταία ενημέρωση: 18/03/2021 - 9:08

Το Πατριαρχείο Ρουμανίας στο πλευρό των μεταναστών

Διαδώστε:
Το Πατριαρχείο Ρουμανίας στο πλευρό των μεταναστών

Έκκληση προς τους πιστούς τις ημέρες της νηστείας να στηρίζουν τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που βρίσκονται στη χώρα, απευθύνει η Αρχιεπισκοπή Τιμοσοάρας του Πατριαρχείου της Ρουμανίας.

Τους τελευταίους μήνες, η Ρουμανία έχει γίνει μία εκ των βασικών πυλών διέλευσης για μετανάστες, οι περισσότεροι από τους οποίους προέρχονται από το Αφγανιστάν και προσπαθούν να φτάσουν στις χώρες της Δυτικής Ευρώπης.
Πάνω από τα δύο τρίτα των μεταναστών που διασχίζουν τη Ρουμανία είναι εγκατεστημένη στην δυτική πόλη Τιμισοάρα.
Η Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή της περιοχής, με προσωπική πρωτοβουλία του Αρχιεπισκόπου Τιμισοάρας και Μητροπολίτη Βανάτου κ. Ιωάννη έχουν ήδη παράσχει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για αυτούς τους ανθρώπους που υποφέρουν από πείνα και κρύο.
«Ας συμμετάσχουμε στη στήριξη των κοινών προσπαθειών για να βοηθήσουμε αυτούς τους αδελφούς που αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα” ανέφερε η Αρχιεπισκοπή στο μήνυμά της για την Μεγάλη Σαρακοστή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων