21/01/2021 21/01/2021 Έναν κινητό ηλεκτροκαρδιογράφο δώρισε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Άρτζες και Μουσκέλ του Πατριαρχείου Ρουμανίας στο Δημοτικό Νοσοκομείο της πόλης του Άρτζες αξίας 11.000 λέι. Το Πατριαρχείο Ρουμανίας συνεχίζει τη στήριξη της δημόσιας υγείας στη Ρουμανία εν μέσω πανδημίας.  Ο κινητός ηλεκτροκαρδιογράφος θα χρησιμοποιηθεί στο τμήμα έκτακτης ανάγκης της νοσοκομειακής μονάδας. “Λάβαμε ένα αίτημα από το νοσοκομείο...
21 Ιανουαρίου, 2021 - 16:48
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2021 - 16:37

Το Πατριαρχείο Ρουμανίας συνεχίζει τη στήριξη στα νοσοκομεία

Διαδώστε:
Το Πατριαρχείο Ρουμανίας συνεχίζει τη στήριξη στα νοσοκομεία

Έναν κινητό ηλεκτροκαρδιογράφο δώρισε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Άρτζες και Μουσκέλ του Πατριαρχείου Ρουμανίας στο Δημοτικό Νοσοκομείο της πόλης του Άρτζες αξίας 11.000 λέι. Το Πατριαρχείο Ρουμανίας συνεχίζει τη στήριξη της δημόσιας υγείας στη Ρουμανία εν μέσω πανδημίας. 

Ο κινητός ηλεκτροκαρδιογράφος θα χρησιμοποιηθεί στο τμήμα έκτακτης ανάγκης της νοσοκομειακής μονάδας. “Λάβαμε ένα αίτημα από το νοσοκομείο από την Curtea de Argeș, βρήκαμε πόρους και φέραμε έναν ηλεκτροκαρδιογράφο που θα εξυπηρετήσει το τμήμα έκτακτης ανάγκης. (…) Ελπίζουμε ότι στο μέλλον θα είμαστε σε θέση να κάνουμε τέτοιες καλές πράξεις σε όλα τα νοσοκομεία στο Argeș» ανέφεραν από την Ιερά Αρχιεπισκοπή μετά τη δράση που πραγματοποιήθηκε με την πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Άρτζες και Μουσκέλ κ. Καλλινίκου και τις ευλογίες του Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας , η Αρχιεπισκοπή είχε αρκετές πρωτοβουλίες υποστήριξης για τα νοσοκομεία του νομού.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων