09/03/2021 09/03/2021 Η 8η Μαρτίου, Ημέρα της Γυναίκας, εορτάστηκε για πρώτη φορά από τα παιδιά του νηπιαγωγείου του Ευαγγελισμού του Πατριαρχείου Ρουμανίας. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Πατριαρχείου τα παιδιά έμαθαν ποιήματα, τραγούδια και έφτιαξαν ευχετήριες κάρτες και μικρά δώρα για τις μητέρες τους. Τη Δευτέρα οργάνωσαν μια μικρή εορτή παρουσιάζοντας όλα όσα έμαθαν, η οποία...
09 Μαρτίου, 2021 - 8:48
Τελευταία ενημέρωση: 09/03/2021 - 8:31

Το Πατριαρχικό Νηπιαγωγείο τιμά τη Γυναίκα

Διαδώστε:
Το Πατριαρχικό Νηπιαγωγείο τιμά τη Γυναίκα

Η 8η Μαρτίου, Ημέρα της Γυναίκας, εορτάστηκε για πρώτη φορά από τα παιδιά του νηπιαγωγείου του Ευαγγελισμού του Πατριαρχείου Ρουμανίας. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Πατριαρχείου τα παιδιά έμαθαν ποιήματα, τραγούδια και έφτιαξαν ευχετήριες κάρτες και μικρά δώρα για τις μητέρες τους.

Τη Δευτέρα οργάνωσαν μια μικρή εορτή παρουσιάζοντας όλα όσα έμαθαν, η οποία βιντεοσκοπήθηκε και εστάλη στους γονείς, που δεν μπορούσαν να είναι παρόντες λόγω των κανόνων προστασίας της υγείας.
Το νηπιαγωγείο της Ρουμανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας άνοιξε τις πύλες του το περασμένο φθινόπωρο. Είναι εξοπλισμένο με ιατρείο, αποδυτήρια, υπνοδωμάτια, αίθουσες παιχνιδιών και αθλημάτων κι ένα παρεκκλήσι.


Φωτογραφίες: Basilica.ro / Mircea Florescu

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων