19/03/2019 19/03/2019 Orthodoxia News Agency Στις ανθρώπινες σχέσεις και τη σημασία ανάπτυξής τους είναι αφιερωμένη η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Κοινωνική Πρόνοια στην Ρουμανία, όπως γράφει το basilica.ro Την ημέρα αυτή, οι κοινωνικοί λειτουργοί και οι ειδικοί θέματα κοινωνικής πρόνοιας εφιστούν την προσοχή σε δύο σημαντικά ζητήματα: Η γραφειοκρατία στις κοινωνικές υπηρεσίες οδηγεί σε μείωση του χρόνου που...
19 Μαρτίου, 2019 - 10:55

Το πλούσιο φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας της Ρουμανίας

Διαδώστε:
Το πλούσιο φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας της Ρουμανίας

Orthodoxia News Agency

Στις ανθρώπινες σχέσεις και τη σημασία ανάπτυξής τους είναι αφιερωμένη η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Κοινωνική Πρόνοια στην Ρουμανία, όπως γράφει το basilica.ro

Την ημέρα αυτή, οι κοινωνικοί λειτουργοί και οι ειδικοί θέματα κοινωνικής πρόνοιας εφιστούν την προσοχή σε δύο σημαντικά ζητήματα:

  1. Η γραφειοκρατία στις κοινωνικές υπηρεσίες οδηγεί σε μείωση του χρόνου που δαπανά ο κοινωνικός λειτουργός με το άτομο που έχει ανάγκη στήριξης
  2. Χρειάζεται να εκτιμήσουμε τις ανθρώπινες σχέσεις στη διαδικασία παροχής βοήθειας και να τονίσουμε τις επιπτώσεις που έχουν οι ανθρώπινες σχέσεις στη διαδικασία αλλαγής της ζωής των ανθρώπων.

Η Παγκόσμια Ημέρα Κοινωνικής Πρόνοιας 2019 φέρνει στο φως την περιορισμένη ώρα που έχει ο κάθε κοινωνικός λειτουργός στη διάθεσή του για να επιτύχει μια ποιοτική ανθρώπινη σχέση.

Ρουμανική Ορθόδοξη Εκκλησία και Κοινωνική Εργασία

Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρουμανίας εκτελεί αυτή τη στιγμή 551 κοινωνικά προγράμματα, γεγονός που την καθιστά τον μεγαλύτερο φιλανθρωπικό οργανισμό στη χώρα. Μόνο το 2018 η Εκκλησία δαπάνησε πάνω από 114 εκατ. ROL. Το ποσό αυτό δεν περιλαμβάνει δαπάνες για πολλές φιλανθρωπικές δραστηριότητες ενοριών και μοναστηριών για τους άρρωστους, τους ηλικιωμένους, τα παιδιά και τους φτωχούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων