24/06/2020 24/06/2020 Με τον Πατριαρχικό Σταυρό βράβευσε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ τον γηραιότερο άνδρα στον κόσμο. Ο Πατριάρχης απέδωσε την υψηλότερη τιμή της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ρουμανίας στον Dumitru Comănescu από το Βουκουρέστι. Ο άνδρας που δέχθηκε την διάκριση “για την μακρά, γόνιμη και χρήσιμη δραστηριότητά του στην Εκκλησία και την Κοινωνία” γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου το...
24 Ιουνίου, 2020 - 22:01
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2020 - 21:25

Τον γηραιότερο άνδρα βράβευσε ο Πατριάρχης Ρουμανίας

Διαδώστε:
Τον γηραιότερο άνδρα βράβευσε ο Πατριάρχης Ρουμανίας

Με τον Πατριαρχικό Σταυρό βράβευσε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ τον γηραιότερο άνδρα στον κόσμο. Ο Πατριάρχης απέδωσε την υψηλότερη τιμή της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ρουμανίας στον Dumitru Comănescu από το Βουκουρέστι.

Ο άνδρας που δέχθηκε την διάκριση “για την μακρά, γόνιμη και χρήσιμη δραστηριότητά του στην Εκκλησία και την Κοινωνία” γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου το 1908 και είναι 111 ετών και 7 μηνών. Τον Πατριαρχικό Σταυρό παραδόθηκε στους συγγενείς του ενώ ο ίδιος απέστειλε χαιρετισμό και ευχαριστίες για την διάκριση που έλαβε τονίζοντας ότι “είναι η υψηλότερη διάκριση που μπορεί να λάβει ένας απλός Ορθόδοξος χριστιανός και για αυτό σας ευχαριστώ και σας είμαι ευγνώμων!”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων