06/02/2019 06/02/2019 Στις 6 Φεβρουαρίου 2019 στην Πατριαρχική κατοικία, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ. Δανιήλ δέχθηκε επίσκεψη από τον πρέσβη της Ισπανίας κ. Manuel Larrotcha Parade. Ο κ. Πρέσβης ευχαρίστησε για την υποδοχή και αναφέρθηκε στις καλές σχέσεις των δύο χωρών, υπογραμμίζοντας τη συμβολή της ρουμανικής κοινότητας στην Ισπανία από κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική άποψη. Ο Μακαριώτατος...
06 Φεβρουαρίου, 2019 - 18:08
Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2019 - 17:56

Τον Ισπανό πρέσβη υποδέχθηκε ο Πατρ. Ρουμανίας

Διαδώστε:
Τον Ισπανό πρέσβη υποδέχθηκε ο Πατρ. Ρουμανίας

Στις 6 Φεβρουαρίου 2019 στην Πατριαρχική κατοικία, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ. Δανιήλ δέχθηκε επίσκεψη από τον πρέσβη της Ισπανίας κ. Manuel Larrotcha Parade.

Ο κ. Πρέσβης ευχαρίστησε για την υποδοχή και αναφέρθηκε στις καλές σχέσεις των δύο χωρών, υπογραμμίζοντας τη συμβολή της ρουμανικής κοινότητας στην Ισπανία από κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική άποψη.

Ο Μακαριώτατος εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψη και αναφέρθηκε στη καλή σχέση της Ρουμανίας και της Ρουμανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ισπανία, τονίζοντας την ανάγκη για περαιτέρω μέτρα για την πλήρη ενσωμάτωση της Ρουμανικής Ορθόδοξης Επισκοπής μεταξύ των θρησκειών, έτσι ώστε να αναγνωριστεί επίσημα από το ισπανικό κράτος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων