05/02/2019 05/02/2019 Στις 5 Φεβρουαρίου, 2019 στην Πατριαρχική κατοικία, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ δέχθηκε επίσκεψη από τον κ. Andrew James Noble, Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου στο Βουκουρέστι. Ο Πρέσβης τόνισε τη σημασία των καλών σχέσεων μεταξύ της Ρουμανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και της Αγγλικανικής Εκκλησίας, ενώ από την πλευρά του ο Μακαριώτατος Πατριάρχης αναφέρθηκε στην πλούσια διπλωματική εμπειρία...
05 Φεβρουαρίου, 2019 - 16:36

Τον πρέσβη του Ην. Βασιλείου υποδέχτηκε ο Πατρ. Ρουμανίας

Διαδώστε:
Τον πρέσβη του Ην. Βασιλείου υποδέχτηκε ο Πατρ. Ρουμανίας

Στις 5 Φεβρουαρίου, 2019 στην Πατριαρχική κατοικία, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ δέχθηκε επίσκεψη από τον κ. Andrew James Noble, Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου στο Βουκουρέστι. Ο Πρέσβης τόνισε τη σημασία των καλών σχέσεων μεταξύ της Ρουμανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και της Αγγλικανικής Εκκλησίας, ενώ από την πλευρά του ο Μακαριώτατος Πατριάρχης αναφέρθηκε στην πλούσια διπλωματική εμπειρία του Πρέσβη και τη σημαντική συμβολή του στην εμβάθυνση των καλών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών μας. Ακόμη συζητήθηκαν οι σύνθετες πτυχές της πραγματικότητας της ρουμανικής υπαίθρου, που επηρεάστηκαν από τη μαζική μετανάστευση του εργατικού δυναμικού της χώρας στο εξωτερικό. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων