21/04/2021 21/04/2021 O Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Πλοεστίου κ. Βαρλαάμ τέλεσε Τρισάγιο για τα μέλη και τους δωρητές της Ακαδημίας της Ρουμανίας στο Μνημείο στο Πάρκο Μπελού την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021. “Για τους Χριστιανούς οι ζωντανοί και οι νεκροί ζούν για την Αιωνιότητα. Τελούμε το Τρισάγιο γιατί αυτό απαιτεί η χριστιανική μας παράδοση και κληρονομιά. Το κάνουμε για...
21 Απριλίου, 2021 - 22:20
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2021 - 22:07

Τρισάγιο για τα μέλη της Ακαδημίας της Ρουμανίας (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Τρισάγιο για τα μέλη της Ακαδημίας της Ρουμανίας (ΦΩΤΟ)

O Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Πλοεστίου κ. Βαρλαάμ τέλεσε Τρισάγιο για τα μέλη και τους δωρητές της Ακαδημίας της Ρουμανίας στο Μνημείο στο Πάρκο Μπελού την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021.

“Για τους Χριστιανούς οι ζωντανοί και οι νεκροί ζούν για την Αιωνιότητα. Τελούμε το Τρισάγιο γιατί αυτό απαιτεί η χριστιανική μας παράδοση και κληρονομιά. Το κάνουμε για τις ψυχές των σχεδόν 30 μελών της Ακαδημίας που έχουν περάσει σε έναν καλύτερο κόσμο από τότε που ξεκίνησε η πανδημία, αλλά και για όσους πέθαναν στις φυλακές από βασανιστήρια  στη διάρκεια του Κουμουνιστικού Καθεστώτος. Ακόμα τιμάμε τις ψυχές των δωρητών και των ευεργετών της Ακαδημίας” ανέφερε ο Ioan-Aurel Pop της Ακαδημίας της Ρουμανίας.

Ο Θεοφιλέστατος κ. Βαρλαάμ, Βοηθός Επίσκοπος του Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ σημείωσε: “Είναι επίσης μια πράξη πολιτισμού. Δεν υπάρχει πολιτισμός στον κόσμο που δεν τιμάει τους νεκρούς του με τελετές ευγνωμοσύνης. Πρόκειται για έναν πολιτισμό που βρίσκεται σε όλα τα έθνη στο ρου της ιστορίας”.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες από το basilica.ro:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων