29/04/2021 29/04/2021 Ημέρα Βετεράνων του Πολέμου είναι η 29η Απριλίου για την Ρουμανία και εορτάζεται κάθε χρόνο σε όλες τις φρουρές της Βαλκανικής χώρας με στρατιωτικές και θρησκευτικές τελετές στα μνημεία των Ηρώων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Στο Βουκουρέστι, στο Μνημείο των Ηρώων της Πατρίδας που βρίσκεται μπροστά από το Εθνικό Πανεπιστήμιο Άμυνας πραγματοποιήθηκε Τρισάγιο και κατάθεση...
29 Απριλίου, 2021 - 22:28
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2021 - 21:09

Τρισάγιο για τους Βετεράνους πολέμου στη Ρουμανία

Διαδώστε:
Τρισάγιο για τους Βετεράνους πολέμου στη Ρουμανία

Ημέρα Βετεράνων του Πολέμου είναι η 29η Απριλίου για την Ρουμανία και εορτάζεται κάθε χρόνο σε όλες τις φρουρές της Βαλκανικής χώρας με στρατιωτικές και θρησκευτικές τελετές στα μνημεία των Ηρώων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Στο Βουκουρέστι, στο Μνημείο των Ηρώων της Πατρίδας που βρίσκεται μπροστά από το Εθνικό Πανεπιστήμιο Άμυνας πραγματοποιήθηκε Τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων ενώ με την υποστήριξη του στρατού σε πολλές πόλεις της Ρουμανίας γίνονται δράσεις για τη φροντίδα των τάφων και των μνημείων των βετεράνων του πολέμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων