24/05/2021 24/05/2021 Ακόμα ένα σπίτι για μια εμπερίστατη οικογένεια στην κοινότητα Βλάντενι έχτισε και παρέδωσε η Ρουμανική Ένωση Ορθοδόξων Χριστιανών Φοιτητών (ASCOR) του Ιασίου. Στο 3ο σπίτι που παρέδωσε η ASCOR του Ιασίου σε μια χήρα μητέρα και τα 5 παιδιά της τελέσθηκε αγιασμός στις 21 Μαΐου, ημέρα που η αγία μας εκκλησία τιμά τη μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου...
24 Μαΐου, 2021 - 17:40

Τρίτο σπίτι από την Ορθόδοξη Χριστιανική Ένωση Φοιτητών στο Ιάσιο

Διαδώστε:
Τρίτο σπίτι από την Ορθόδοξη Χριστιανική Ένωση Φοιτητών στο Ιάσιο

Ακόμα ένα σπίτι για μια εμπερίστατη οικογένεια στην κοινότητα Βλάντενι έχτισε και παρέδωσε η Ρουμανική Ένωση Ορθοδόξων Χριστιανών Φοιτητών (ASCOR) του Ιασίου. Στο 3ο σπίτι που παρέδωσε η ASCOR του Ιασίου σε μια χήρα μητέρα και τα 5 παιδιά της τελέσθηκε αγιασμός στις 21 Μαΐου, ημέρα που η αγία μας εκκλησία τιμά τη μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, από τον Ρουμάνο Επίσκοπο Βόρειας Ευρώπης κ. Μακάριο. 

Ο Θεοφιλέστατος ευχαρίστησε όλους όσους συνεισέφεραν στο έργο αυτό, λέγοντας ότι η ανταμοιβή τους θα δοθεί στον παράδεισο. Το έργο ολοκληρώθηκε σε 8 μήνες χάρη στους εθελοντές της  ASCOR του Ιασίου και εκατοντάδες άλλους φιλανθρώπους. Ήδη η Ένωση εργάζεται πάνω στο 4ο σπίτι, που οικοδομεί για δύο νεαρά κορίτσια, τα οποία μεγαλώνουν με τη γιαγιά τους.

Φωτογραφία: basilica.ro

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων