11/01/2022 11/01/2022 Την πρώτη φιλανθρωπική δράση για το 2022 πραγματοποίησαν οι εθελοντές του Παρεκκλησίου του Εθνικού Καθεδρικού Ναού Βουκουρεστίου, στο πλαίσιο της εκστρατείας «Εμπλακείτε! Μαζί πετυχαίνουμε περισσότερα!». Παρείχαν βασικά είδη διατροφής σε 32 πολύτεκνες οικογένειες από τρεις ενορίες της Πράχοβα: Ρομανέστι, Μπαρκανέστι και Γκίγκιου. Της Σβετλάνα Λεβίτσκι «Είδα χαρά στα πρόσωπα εκείνων των ανθρώπων που περιμένουν να...
11 Ιανουαρίου, 2022 - 11:16
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2022 - 12:11

Τρόφιμα σε 32 πολύτεκνες οικογένειες στην Πράχοβα

Διαδώστε:
Τρόφιμα σε 32 πολύτεκνες οικογένειες στην Πράχοβα

Την πρώτη φιλανθρωπική δράση για το 2022 πραγματοποίησαν οι εθελοντές του Παρεκκλησίου του Εθνικού Καθεδρικού Ναού Βουκουρεστίου, στο πλαίσιο της εκστρατείας «Εμπλακείτε! Μαζί πετυχαίνουμε περισσότερα!». Παρείχαν βασικά είδη διατροφής σε 32 πολύτεκνες οικογένειες από τρεις ενορίες της Πράχοβα: Ρομανέστι, Μπαρκανέστι και Γκίγκιου.

Της Σβετλάνα Λεβίτσκι

«Είδα χαρά στα πρόσωπα εκείνων των ανθρώπων που περιμένουν να λάβουν μια χείρα βοηθείας», είπε ο π. Μαριάν Βοϊνέσκου της Ενορίας Μπαρκανέστι.

«Συχνά μπαίνουμε στον πειρασμό να κρίνουμε τους συνανθρώπους μας, για τον τρόπο που τους τα έφερε έτσι η ζωή, αλλά αυτό δεν είναι καλό. Είναι καλύτερο να τους βοηθήσουμε και, βλέποντας την καλοσύνη μας, να προσπαθήσουν και οι ίδιοι να γίνουν καλύτεροι, τόνισε ο ιερέας της Ενορίας Ανδρέα Άλμπου από το Γκίγκιου, ο οποίος πρόσθεσε: «Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για τη φροντίδα και τη χαρά που προσφέρατε σε άπορους ανθρώπους, τους οποίους με τη σειρά μας προσπαθούμε να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο, όσο μπορούμε και άλλες εποχές του χρόνου».

Από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα, οι εθελοντές του Εθνικού Καθεδρικού Παρεκκλησίου έχουν πραγματοποιήσει περίπου 400 κοινωνικές-φιλανθρωπικές δράσεις σε 22 νομούς της χώρας, βοηθώντας περίπου 8.600 οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη. Παρείχαν επίσης υποδήματα για περίπου 7.000 άτομα και έπιπλα και συσκευές για το σπίτι σε μια άπορη οικογένεια.

Φωτογραφία: Εθελοντές του Παρεκκλησιού του Εθνικού Καθεδρικού Ναού

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων