27/08/2019 27/08/2019 Η Αρχιεπισκοπή Βουκουρεστίου σε συνεργασία με το περιφερειακό Συμβούλιο της Πράχοβας έχει ξεκινήσει ένα φιλόδοξο σχέδιο αιμοδοσίας. Με τον τίτλο “Δώστε αίμα: Σώστε μια ζωή” το προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθούν αιμοδοσίες σε ναούς και ενορίες της πόλης του Πλοέστι, ενώ παράλληλα θα “τρέχει” μια εκστρατεία ενημέρωσης που στοχεύει στην αύξηση του αριθμού των αιμοδοτών. Στη...
27 Αυγούστου, 2019 - 8:50

“Βασικός αιμοδότης” η Ρουμανική Εκκλησία

Διαδώστε:
“Βασικός αιμοδότης” η Ρουμανική Εκκλησία

Η Αρχιεπισκοπή Βουκουρεστίου σε συνεργασία με το περιφερειακό Συμβούλιο της Πράχοβας έχει ξεκινήσει ένα φιλόδοξο σχέδιο αιμοδοσίας.
Με τον τίτλο “Δώστε αίμα: Σώστε μια ζωή” το προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθούν αιμοδοσίες σε ναούς και ενορίες της πόλης του Πλοέστι, ενώ παράλληλα θα “τρέχει” μια εκστρατεία ενημέρωσης που στοχεύει στην αύξηση του αριθμού των αιμοδοτών.

Στη πρώτη αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε οι δωρητές αίματος ανήλθαν σε 75 άτομα, ενώ ο στόχος είναι να ξεπεράσουν τα 750.
Η Εκκλησία της Ρουμανίας με τις ευλογίες του Πατριάρχη κ.κ. Δανιήλ πρωτοστατεί σε πολλές ενέργειες εθελοντικής αιμοδοσίας με τους Ιεράρχες και τους Ιερείς τους να δίνουν συχνά το παράδειγμα και να προσφέρουν αίμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων