27/05/2020 27/05/2020   Το Πατριαρχείο Ρουμανίας συνεχίζοντας τις δράσεις του για τα παιδιά και την οικογένεια ανακοίνωσε ότι παρέχει με σημαντικές εκπτώσεις τα παιδιά βιβλία του εκδοτικού του οίκου. Το Πατριαρχείο έχει εκδόσει μια σειρά από τίτλους βιβλίων με βίους αγίων, με παιχνίδια, με ζωγραφική αλλά και με προσευχές για παιδιά. Επίσης, κυκλοφορεί μια εικονογραφημένη σειρά, με...
27 Μαΐου, 2020 - 8:29
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2020 - 8:12

Βιβλία για παιδιά από το Πατριαρχείο Ρουμανίας

Διαδώστε:
Βιβλία για παιδιά από το Πατριαρχείο Ρουμανίας

 

Το Πατριαρχείο Ρουμανίας συνεχίζοντας τις δράσεις του για τα παιδιά και την οικογένεια ανακοίνωσε ότι παρέχει με σημαντικές εκπτώσεις τα παιδιά βιβλία του εκδοτικού του οίκου.
Το Πατριαρχείο έχει εκδόσει μια σειρά από τίτλους βιβλίων με βίους αγίων, με παιχνίδια, με ζωγραφική αλλά και με προσευχές για παιδιά.
Επίσης, κυκλοφορεί μια εικονογραφημένη σειρά, με δραστηριότητες για να απασχοληθούν δημιουργικά τα παιδιά τόσο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όσο και για όλο το έτος.

Με πρωτοβουλία του Πατριάρχη Ρουμανίας, κ. Δανιήλ, το 2020 είναι αφιερωμένο στην Ποιμαντική Φροντίδα Γονέων και Παιδιών, και στο πλαίσιο αυτό παρέχεται η δωρεάν πρόσβαση σε ηλεκτρονικά βιβλία. Η πρωτοβουλία αυτή αριθμεί μέχρι στιγμής 10 τίτλους και θα εμπλουτιστεί περαιτέρω.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων