29/05/2020 29/05/2020 Συνολική βοήθεια ύψους 4,3 εκατ. ευρώ προσέφερε ο Κοινωνικός και Φιλανθρωπικός Τομέας του Πατριαρχείου Ρουμανίας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της πανδημίας και να στηριχθεί το σύστημα υγείας αλλά και οι ευπαθείς ομάδες. Στις 23 Μαρτίου, το Πατριαρχείο Ρουμανίας δημιούργησε την ηλεκτρονική πλατφόρμα ajutacubucurie.ro και την τηλεφωνική γραμμή TelVerde , μέσω των οποίων λαμβάνονταν τόσο...
29 Μαΐου, 2020 - 9:09
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2020 - 8:09

Βοήθεια άνω των 4 εκατ. από το Πατρ. Ρουμανίας

Διαδώστε:
Βοήθεια άνω των 4 εκατ. από το Πατρ. Ρουμανίας

Συνολική βοήθεια ύψους 4,3 εκατ. ευρώ προσέφερε ο Κοινωνικός και Φιλανθρωπικός Τομέας του Πατριαρχείου Ρουμανίας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της πανδημίας και να στηριχθεί το σύστημα υγείας αλλά και οι ευπαθείς ομάδες.
Στις 23 Μαρτίου, το Πατριαρχείο Ρουμανίας δημιούργησε την ηλεκτρονική πλατφόρμα ajutacubucurie.ro και την τηλεφωνική γραμμή TelVerde , μέσω των οποίων λαμβάνονταν τόσο τα αιτήματα για βοήθεια όσο και οι προσφορές εκείνων που ήθελαν να βοηθήσουν: εταιρείες, ιδιώτες δωρητές, ιερείς, ψυχολόγοι, ακόμα και εθελοντές που προσφέρθηκαν να παραδίδουν προϊόντα στα σπίτια των ευάλωτων και απομονωμένων.
Ο Κοινωνικός-Φιλανθρωπικός Τομέας της Πατριαρχικής Διοίκησης έχει συνάψει οκτώ συμβόλαια χορηγίας για τη διανομή τροφίμων σε ευάλωτα άτομα, κοινωνικές υπηρεσίες και ιατρικές μονάδες στην Αρχιεπισκοπή του Βουκουρεστίου.

Η πλατφόρμα ajutacubucurie.ro κατέγραψε συνολικά 595 εθελοντικές προσφορές, 125 αιτήσεις βοήθειας από 20 επισκοπές και 608 δωρεές.

Σε αυτές προστίθενται και οι προσπάθειες υποστήριξης μέσα από αλλες πλατφόρμες υποστήριξης, που έχουν συσταθεί σε επίπεδο επισκοπών σε όλη τη χώρα: τηλεφωνικές γραμμές, ιστότοποι, σελίδες Facebook.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων