01/10/2020 01/10/2020 Με τη στήριξη της Ορθοδόξου Εκκλησίας η οργάνωση “Κλουζ για τη Ζωή” πραγματοποιεί από σήμερα 1η Οκτωβρίου έως και τις και 31 Δεκεμβρίου, την εκστρατεία «Βοηθήστε μια μητέρα, σώστε ένα παιδί από την άμβλωση». Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα επιτρέψουν τη δημιουργία ενός κέντρου υποστήριξης για μονογονεϊκές οικογένειες και εγκύους που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Εξειδικευμένοι επαγγελματίες...
01 Οκτωβρίου, 2020 - 12:57
Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2020 - 13:00

«Βοηθήστε μια μητέρα, σώστε ένα παιδί από την άμβλωση»

Διαδώστε:
«Βοηθήστε μια μητέρα, σώστε ένα παιδί από την άμβλωση»

Με τη στήριξη της Ορθοδόξου Εκκλησίας η οργάνωση “Κλουζ για τη Ζωή” πραγματοποιεί από σήμερα 1η Οκτωβρίου έως και τις και 31 Δεκεμβρίου, την εκστρατεία «Βοηθήστε μια μητέρα, σώστε ένα παιδί από την άμβλωση». Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα επιτρέψουν τη δημιουργία ενός κέντρου υποστήριξης για μονογονεϊκές οικογένειες και εγκύους που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Εξειδικευμένοι επαγγελματίες θα συμβουλεύουν τις γυναίκες κατά την εγκυμοσύνη. Το κέντρο θα είναι επίσης σε θέση να προσφέρει συμβουλευτική στην οικογένεια, εκπαίδευση υγείας και γονικής μέριμνας, εκπαίδευση παιδικής μέριμνας, συμβουλευτική θηλασμού και, εάν είναι απαραίτητο, νομική συμβουλευτική.

Στα κρατικά νοσοκομεία του Κλουζ, 16 αμβλώσεις πραγματοποιούνται καθημερινά κατόπιν αιτήματος, σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία . Ωστόσο, τα επίσημα στοιχεία δεν περιλαμβάνουν αμβλώσεις σε ιδιωτικές κλινικές, που προκαλούνται από χάπια αμβλώσεων. Έτσι, οι πραγματικές στατιστικές θα μπορούσαν ακόμη και να είναι διπλάσιες από τις επίσημες.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων