28/12/2021 28/12/2021 Κατά τη διάρκεια της κοινωνικής-φιλανθρωπικής εκστρατείας «Εμπλακείτε! Μαζί πετυχαίνουμε περισσότερα!», οι εθελοντές από το παρεκκλήσι του Εθνικού Καθεδρικού Ναού προσέφεραν δώρα σε εκατόν πενήντα παιδιά από την Παλάνκα, την Μπάλτα Νεάγκρε και το Νούσι στις κομητείες Πράχοβα και Ίλφοβ. Η κοινωνικοφιλανθρωπική δράση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου. Στην πραγματοποίηση των δραστηριοτήτων συμμετείχαν και οι ενοριακές κοινότητες...
28 Δεκεμβρίου, 2021 - 22:04

Βουκουρέστι: 150 παιδιά έλαβαν δώρα από τους εθελοντές του Εθνικού Καθεδρικού Ναού

Διαδώστε:
Βουκουρέστι: 150 παιδιά έλαβαν δώρα από τους εθελοντές του Εθνικού Καθεδρικού Ναού

Κατά τη διάρκεια της κοινωνικής-φιλανθρωπικής εκστρατείας «Εμπλακείτε! Μαζί πετυχαίνουμε περισσότερα!», οι εθελοντές από το παρεκκλήσι του Εθνικού Καθεδρικού Ναού προσέφεραν δώρα σε εκατόν πενήντα παιδιά από την Παλάνκα, την Μπάλτα Νεάγκρε και το Νούσι στις κομητείες Πράχοβα και Ίλφοβ.

Η κοινωνικοφιλανθρωπική δράση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου. Στην πραγματοποίηση των δραστηριοτήτων συμμετείχαν και οι ενοριακές κοινότητες των τριών τοποθεσιών.

Σχετικά με τη φιλανθρωπική δράση, ο συντονιστής των εθελοντών από το παρεκκλήσι του Εθνικού Καθεδρικού Ναού, κ. Ντανούτς Προύνα δήλωσε: «Ήδη πλησιάζουμε τα 1900 παιδιά που έλαβαν δώρα, και ήδη έχουμε ταξιδέψει σε πολλούς νομούς της χώρας για να φτάσουμε τα παιδάκια. Ταυτόχρονα, θέλουμε να στείλουμε σε όλους ένα κάλεσμα για ενότητα. Το ίδιο το όνομα αυτής της εκστρατείας ‹Εμπλακείτε! Μαζί πετυχαίνουμε περισσότερα! ›, μεταφέρει ότι σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο χρειαζόμαστε αλληλοβοήθεια».

Ο π. Ανδρέι Σιλβέστρου από την Ενορία Παλάνκα στην κομητεία της Πράχοβα, δήλωσε: «Είναι μια στιγμή μεγάλης χαράς για την Ενορία Παλάνκα. Οι εθελοντές του παρεκκλησίου του Εθνικού Καθεδρικού Ναού κατάφεραν να φέρουν χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών και μια μεγάλη ζεστασιά στις καρδιές τους».

Από τον Μάρτιο του περασμένου έτους έως τώρα, οι εθελοντές από το Παρεκκλήσιο του Εθνικού Καθεδρικού Ναού έχουν πραγματοποιήσει 374 δράσεις στο πλαίσιο της καμπάνιας «Εμπλακείτε! Μαζί πετυχαίνουμε περισσότερα!», προσφέροντας υποστήριξη σε περισσότερες από 8.600 οικογένειες.

Από τις αρχές αυτού του μήνα, έχουν προσφερθεί δώρα σε περίπου 1900 παιδιά από τις κομητείες: Πράχοβα, Γκαλάτσι, Βασλούι, Ολτ, Τελεορμάνκαι Ίλφοβ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων