18/11/2023 18/11/2023 Συνολικά 650 φοιτητές της Αστυνομικής Ακαδημίας του Βουκουρεστίου εγγράφηκαν στην πιο πρόσφατη δράση της εκστρατείας «Δώσε αίμα, σώσε μια ζωή!» της εν Ρουμανία Ορθοδόξου Εκκλησίας, για το διάστημα 14-15 Νοεμβρίου, και 21-22 αντίστοιχα. “Οι φοιτητές ανταποκρίθηκαν άμεσα και διαρκώς αυξάνεται η προσέλευσή τους. Μέχρι στιγμής δώρισα αίμα περίπου 200 άτομα από τα 650 που έχουν...
18 Νοεμβρίου, 2023 - 15:44
Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2023 - 14:59

Βουκουρέστι: 650 φοιτητές από την Αστυνομική Ακαδημία συμμετέχουν στην εκστρατεία «Δώσε αίμα, σώσε μια ζωή!»

Διαδώστε:
Βουκουρέστι: 650 φοιτητές από την Αστυνομική Ακαδημία συμμετέχουν στην εκστρατεία «Δώσε αίμα, σώσε μια ζωή!»

Συνολικά 650 φοιτητές της Αστυνομικής Ακαδημίας του Βουκουρεστίου εγγράφηκαν στην πιο πρόσφατη δράση της εκστρατείας «Δώσε αίμα, σώσε μια ζωή!» της εν Ρουμανία Ορθοδόξου Εκκλησίας, για το διάστημα 14-15 Νοεμβρίου, και 21-22 αντίστοιχα.

“Οι φοιτητές ανταποκρίθηκαν άμεσα και διαρκώς αυξάνεται η προσέλευσή τους. Μέχρι στιγμής δώρισα αίμα περίπου 200 άτομα από τα 650 που έχουν εγγραφεί”, είπε ο Επικεφαλής της Ακαδημίας Maxim Iulian.

Η συμμετοχή φοιτητών της Αστυνομικής Ακαδημίας στην εκστρατεία “Δώσε αίμα, σώσε μια ζωή!” έχει γίνει ήδη παράδοση.

Οι δράσεις διοργανώνονται από εθελοντές από το Παρεκκλήσιο του Καθεδρικού Ναού της Σωτηρίας του Έθνους, σε συνεργασία με το Κέντρο Μετάγγισης Αίματος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

“Μέσα από αυτές τις εκστρατείες, το Πατριαρχείο Ρουμανίας στοχεύει στο να αυξήσει τον αριθμό των αιμοδοτών στη Ρουμανία αναδεικνύοντας τη σημασία της αιμοδοσίας”, δήλωσε ο Constantin Jinga, συντονιστής εθελοντής από το Παρεκκλήσι του Καθεδρικού Ναού της Σωτηρίας του Έθνους.

Στη συνέχεια, ο ιατρός Δρ. Emilian Mihăiță Ion, από το Κέντρο Μετάγγισης Αίματος του Στρατιωτικού Νοσοκομείου της πόλης, μίλησε για την ανάγκη να υπάρχουν κινητές μονάδες αιμοδοσίας.

Κατά τη διάρκεια των 10 ετών από τη δράση της εκστρατείας «Δώσε αίμα, σώσε μια ζωή», το Πατριαρχείο Ρουμανίας έχει υποστηρίξει εξειδικευμένα ιατρικά ιδρύματα με περίπου 24.000 λίτρα αίματος.

Φωτογραφίες: Trinitas TV / Andreea Sava

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων