19/05/2022 19/05/2022 Μεταξύ 17-18 Μαΐου, η Αστυνομική Ακαδημία «Alexandru Ioan Cuza» στο Βουκουρέστι φιλοξένησε το δεύτερο στάδιο της έκτης εκστρατείας αιμοδοσίας που διοργάνωσε το ακαδημαϊκό ίδρυμα της Ρουμανικής πρωτεύουσας. Η δράση ξεκίνησε στις 11 Μαΐου με τη συμμετοχή 650 ατόμων, σπουδαστών και καθηγητών. Η δράση που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος του Υπουργείου Εσωτερικών,...
19 Μαΐου, 2022 - 9:56
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2022 - 9:46

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ: 650 συμμετέχοντες στη δράση ζωής των εθελοντών του Καθεδρικού Ναού

Διαδώστε:
ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ: 650 συμμετέχοντες στη δράση ζωής των εθελοντών του Καθεδρικού Ναού

Μεταξύ 17-18 Μαΐου, η Αστυνομική Ακαδημία «Alexandru Ioan Cuza» στο Βουκουρέστι φιλοξένησε το δεύτερο στάδιο της έκτης εκστρατείας αιμοδοσίας που διοργάνωσε το ακαδημαϊκό ίδρυμα της Ρουμανικής πρωτεύουσας. Η δράση ξεκίνησε στις 11 Μαΐου με τη συμμετοχή 650 ατόμων, σπουδαστών και καθηγητών.

Η δράση που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος του Υπουργείου Εσωτερικών, οργανώθηκε από τους εθελοντές του Παρεκκλησίου του Καθεδρικού Ναού της Σωτηρίας του Έθνους στο Βουκουρέστι, σε συνεργασία με το Κέντρο Μετάγγισης Αίματος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στο πλαίσιο της εθνικής εκστρατείας “Δώσε αίμα, σώσε μια ζωή!”

Στη Ρουμανία, σε εθνικό επίπεδο, η ανάγκες για αίμα έχουν ενταθεί, ειδικά εν μέσω προβλημάτων που προκαλεί η πανδημία COVID-19. Έτσι, οι 650 συμμετέχοντες σε αυτήν την ανθρωπιστική εκστρατεία συνειδητοποίησαν ότι η αιμοδοσία είναι μια ευκαιρία ζωής για όσους βρίσκονται σε ανάγκη ανέφεραν ρουμανικά μέσα ενημέρωσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων