30/09/2021 30/09/2021 Ανταλλαγή απόψεων για τις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ορθόδοξη Εκκλησία σε ποιμαντικά ζητήματα περιελάμβανε μεταξύ άλλων η συνάντηση που είχε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ με τον Επίσκοπο Βουδιμίου και τοποτηρητής της Επισκοπής Τιμισοάρας (Πατριαρχείο Σερβίας) κ. Λουκιανός στην πατριαρχική κατοικία στο Βουκουρέστι. Αφορμή της επίσκεψης του Πανειρωτάτου ήταν να ζητήσει την άδεια του...
30 Σεπτεμβρίου, 2021 - 9:17
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2021 - 9:19

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ: Ανταλλαγή απόψεων για τις σύγχρονες προκλήσεις

Διαδώστε:
ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ: Ανταλλαγή απόψεων για τις σύγχρονες προκλήσεις

Ανταλλαγή απόψεων για τις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ορθόδοξη Εκκλησία σε ποιμαντικά ζητήματα περιελάμβανε μεταξύ άλλων η συνάντηση που είχε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ με τον Επίσκοπο Βουδιμίου και τοποτηρητής της Επισκοπής Τιμισοάρας (Πατριαρχείο Σερβίας) κ. Λουκιανός στην πατριαρχική κατοικία στο Βουκουρέστι.

Αφορμή της επίσκεψης του Πανειρωτάτου ήταν να ζητήσει την άδεια του Μακαριωτάτου προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Ντοπρογέα προς τιμήν των πεσόντων Σέρβων στρατιωτών κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Παράλληλα, ο Επίσκοπος Βουδιμίου ευχήθηκε στον κ.κ. Δανιήλ για τη συμπλήρωση δεκατεσσάρων χρόνων στο πηδάλιο της εν Ρουμανία Ορθοδόξου Εκκλησίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων