26/04/2023 26/04/2023 Ο Σύλλογος Φοιτητών Ορθόδοξης Θεολογίας διοργανώνει τη φιλανθρωπική συναυλία «Βήμα προς το φως της Αναστάσεως», την Πέμπτη 27 Απριλίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου στο Βουκουρέστι. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν σε μητέρα που πάσχει από λευχαιμία έτσι ώστε να μπορέσει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών. Επιμέλεια Σβετλάνα Λεβίτσκι Πρόκειται για...
26 Απριλίου, 2023 - 17:00
Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2023 - 16:26

Βουκουρέστι: Φιλανθρωπική συναυλία για τη συγκέντρωση χρημάτων για μητέρα που πάσχει από λευχαιμία

Διαδώστε:
Βουκουρέστι: Φιλανθρωπική συναυλία για τη συγκέντρωση χρημάτων για μητέρα που πάσχει από λευχαιμία

Ο Σύλλογος Φοιτητών Ορθόδοξης Θεολογίας διοργανώνει τη φιλανθρωπική συναυλία «Βήμα προς το φως της Αναστάσεως», την Πέμπτη 27 Απριλίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου στο Βουκουρέστι. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν σε μητέρα που πάσχει από λευχαιμία έτσι ώστε να μπορέσει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Επιμέλεια Σβετλάνα Λεβίτσκι

Πρόκειται για την Harapu Alexandra η οποία νοσηλεύεται σε κλινική στην Τουρκία και η οποία υποβάλλεται σε θεραπεία πριν από τη μεταμόσχευση μυελού των οστών. Σημειώνεται ότι η μεταμόσχευση μυελού των οστών κοστίζει 110.000 ευρώ, εκ των οποίων περίπου 30.000 ευρώ έχουν συγκεντρωθεί μέσα από πολλές διαδικτυακές καμπάνιες.

Τη συναυλία θα παρουσιάσει ο ραδιοφωνικός παραγωγός Daniel Buzdugan και θα έχει πασχαλιάτικο ρεπερτόριο.

Στη συναυλία θα συμμετάσχουν η Ψαλτική Ομάδα «Τρόνος» του Πατριαρχικού Ναού, η Παιδική Χορωδία «Tronos junior» και η Ανδρική Χορωδία «Te Deum Laudamus».

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 19:00, η ​​είσοδος θα είναι ελεύθερη και υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης της εκδήλωσης μέσα από τις σελίδες του Συλλόγου, του Basilica News Agency και του Trinitas TV στο Facebook και στο YouTube.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης θα εμφανιστούν τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους, όποιος θέλει, θα μπορεί να καταβάλλει χρηματικές δωρεές. Επίσης στους χώρους διεξαγωγής της συναυλίας θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα κουτιά στα οποία, όποιος θέλει, θα μπορεί να βάζει χρήματα.

Φωτογραφία: Basilica.ro / Raluca-Emanuela Ene

Βίντεο από trinitas.tv

Με πληροφορίες από basilica (Alexandru Boboc)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων