15/11/2023 15/11/2023 Ο Επίσκοπος Σιναΐας κ. Παΐσιος έθεσε τον θεμέλιο λίθο για την ανέγερση του Ιερού Ναού Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά στο χωριό Dobroiești, κοντά στο Βουκουρέστι, το απόγευμα της Τρίτης 14 Νοεμβρίου. Στο κήρυγμά του, ο Επίσκοπος κ. Παΐσιος κ. είπε ότι στην Εκκλησία ο ξένος γίνεται αδελφός μας γιατί έχουμε τον Θεό για Πατέρα. Τόνισε ότι...
15 Νοεμβρίου, 2023 - 15:09
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2023 - 14:44

Βουκουρέστι: Τέθηκαν τα θεμέλια για νέο Ιερό Ναό αφιερωμένο στον Άγιο Γρηγόριο τον Παλαμά

Διαδώστε:
Βουκουρέστι: Τέθηκαν τα θεμέλια για νέο Ιερό Ναό αφιερωμένο στον Άγιο Γρηγόριο τον Παλαμά

Ο Επίσκοπος Σιναΐας κ. Παΐσιος έθεσε τον θεμέλιο λίθο για την ανέγερση του Ιερού Ναού Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά στο χωριό Dobroiești, κοντά στο Βουκουρέστι, το απόγευμα της Τρίτης 14 Νοεμβρίου.

Στο κήρυγμά του, ο Επίσκοπος κ. Παΐσιος κ. είπε ότι στην Εκκλησία ο ξένος γίνεται αδελφός μας γιατί έχουμε τον Θεό για Πατέρα. Τόνισε ότι η κατάθεση θεμελίου λίθου της νέας εκκλησίας είναι στιγμή χαράς για όλα τα μέλη της κοινότητας.

Ακόμη συνεχάρη τον π. Maximilian State για την πρωτοβουλία, αλλά και τον κ. Constantin Constantin που δώρισε τη γη για την ανέγερση του Ναού.

Πηγή: Basilica (Sorin Ionițe)

Φωτογραφίες: Trinitas TV / Diac. Nicolae Iancu

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων