21/04/2019 21/04/2019 Χιλιάδες κληρικοί και λαϊκοί βρέθηκαν στους δρόμους του Βουκουρεστίου για να θυμηθούν την είσοδο του Χριστού στην Ιερουσαλήμ αλλά και για να δηλώσουν δημόσια την πίστη τους κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ετήσιας πομπής το Σάββατο το απόγευμα. Αξιοσημείωτο είναι ότι μία εικόνα που απεικονίζει την Είσοδο του Κυρίου στην Ιερουσαλήμ μεταφέρθηκε στο “μέτωπο” της...
21 Απριλίου, 2019 - 11:44
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2019 - 11:59

Χιλιάδες άνθρωποι πλημμυρίζουν το Βουκουρέστι για να θυμηθούν την είσοδο του Χριστού στην Ιερουσαλήμ

Διαδώστε:
Χιλιάδες άνθρωποι πλημμυρίζουν το Βουκουρέστι για να θυμηθούν την είσοδο του Χριστού στην Ιερουσαλήμ

Χιλιάδες κληρικοί και λαϊκοί βρέθηκαν στους δρόμους του Βουκουρεστίου για να θυμηθούν την είσοδο του Χριστού στην Ιερουσαλήμ αλλά και για να δηλώσουν δημόσια την πίστη τους κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ετήσιας πομπής το Σάββατο το απόγευμα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι μία εικόνα που απεικονίζει την Είσοδο του Κυρίου στην Ιερουσαλήμ μεταφέρθηκε στο “μέτωπο” της πομπής.

Τους προσκυνητές καλωσόρισε στο Μέγαρο του Πατριαρχείου ο Μακαριότατος Πατριάρχης  Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ ο οποίος διάβασε μια προσευχή – ευλογία για τους παρόντες.

Στο τέλος της πομπής, ο Μακαριότατος Πατριάρχης κ. Δανιήλ είπε ότι «αυτή η όμορφη ημέρα ευλογημένη από τον Θεό είναι μια πρόβλεψη της νίκης του Χριστού πάνω στον θάνατο για να μας χαρίσει τη χαρά της Ανάστασης».

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων