02/04/2024 02/04/2024 Έξι συνολικά “Πορείες Υπέρ της Ζωής” πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο στην Αρχιεπισκοπή Άλμπα Ιούλια. Οι πολυπληθέστερη πορεία συγκέντρωσε περισσότερα από 1.300 άτομα και ξεκίνησε από τη Θεολογική Σχολή Άλμπα Ιούλια με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης όπου άνθρωποι κάθε ηλικίας φώναξαν για το δικαίωμα στη ζωή.  Περισσότερες από 1.500 τοποθεσίες στη Ρουμανία και τη Δημοκρατία...
02 Απριλίου, 2024 - 10:08
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2024 - 9:40

Χιλιάδες πιστοί συμμετείχαν στις «Πορείες Υπέρ της Ζωής» στην Αρχιεπισκοπή Άλμπα Ιούλια

Διαδώστε:
Χιλιάδες πιστοί συμμετείχαν στις «Πορείες Υπέρ της Ζωής» στην Αρχιεπισκοπή Άλμπα Ιούλια

Έξι συνολικά “Πορείες Υπέρ της Ζωής” πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο στην Αρχιεπισκοπή Άλμπα Ιούλια. Οι πολυπληθέστερη πορεία συγκέντρωσε περισσότερα από 1.300 άτομα και ξεκίνησε από τη Θεολογική Σχολή Άλμπα Ιούλια με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης όπου άνθρωποι κάθε ηλικίας φώναξαν για το δικαίωμα στη ζωή. 

Περισσότερες από 1.500 τοποθεσίες στη Ρουμανία και τη Δημοκρατία της Μολδαβίας πραγματοποίησαν δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του Μήνα υπέρ της Ζωή φέτος, οι οποίες έχουν ως στόχο την ευαισθητοποίηση των ατόμων για τις αμβλώσεις που στην εποχή μας λαμβάνουν διαστάσεις επιδημίας.

Και σε άλλες περιοχές της Αρχιεπισκοπής Άλμπα Ιούλια πραγματοποιήθηκαν παρόμοιες δράσεις με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει εκτός από ομιλίες και καλλιτεχνικά δρώμενα.

Οι συμμετέχοντες της “Πορείας Υπέρ της Ζωής” στο Târnăveni συναντήθηκαν μπροστά από την εκκλησία του Τιμίου Σταρυού και κατευθύνθηκαν προς την εκκλησία της Αγίας Τριάδος όπου τελέστηκε δέηση.

Στο τέλος τα παιδιά άναψαν πολυάριθμα κεριά που τοποθέτησαν μπροστά από την εκκλησία, σε σχήμα σταυρού. Το φως είναι το σύμβολο της Ζωής και ο Σταυρός αντιπροσωπεύει τη νίκη της Ζωής επί του θανάτου, μέσω της Ανάστασης του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, είπαν οι τοπικοί διοργανωτές.

Πηγή: Basilica.ro

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων