24/11/2020 24/11/2020 Τα νέα γραφεία του Τυπογραφείου και του Εργαστηρίου Κεριών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Άλμπα Ιούλια του Πατριαρχείου Ρουμανίας ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ειρηναίος. Ο Αρχιεπίσκοπος τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού μετά την ολοκλήρωση των εργασιών που πραγματοποιούνταν τα τελευταία δύο χρόνια.  Ο Σεβασμιώτατος μιλώντας στους υπαλλήλους τους ευχαρίστησε και τους ευχήθηκε καλή δύναμη και περισσότερη...
24 Νοεμβρίου, 2020 - 17:29
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2020 - 17:32

“Χτίζουμε πνευματικά όσους θέλουν να ζουν τα μυστήρια της Εκκλησίας”

Διαδώστε:
“Χτίζουμε πνευματικά όσους θέλουν να ζουν τα μυστήρια της Εκκλησίας”

Τα νέα γραφεία του Τυπογραφείου και του Εργαστηρίου Κεριών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Άλμπα Ιούλια του Πατριαρχείου Ρουμανίας ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ειρηναίος. Ο Αρχιεπίσκοπος τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού μετά την ολοκλήρωση των εργασιών που πραγματοποιούνταν τα τελευταία δύο χρόνια. 

Ο Σεβασμιώτατος μιλώντας στους υπαλλήλους τους ευχαρίστησε και τους ευχήθηκε καλή δύναμη και περισσότερη δημιουργία από εδώ και πέρα στη δουλειά τους. Το τυπογραφείο της Αρχιεπισκοπής έχει τυπώσει πλήθος θρησκευτικών και όχι μόνο βιβλίων ενώ το εργαστήριο κεριών δουλεύει ασταμάτητα τα τελευταία χρόνια παράγοντας διαφορετικά είδη κεριών με σκοπό να ανταποκρίνεται στις ποιμαντικές και ιεραποστολικές ανάγκες των ενοριών της Αρχιεπισκοπής όπως τόνισε ό Αρχιεπίσκοπος κ. Ειρηναίος.

«Εκτελώντας τέτοιες δραστηριότητες, διατηρούμε και ενισχύουμε την ομορφιά της θείας λατρείας στις εκκλησίες μας. Ταυτόχρονα, διαδίδοντας καλά βιβλία με πνευματικό-ηθικό περιεχόμενο, χτίζουμε πνευματικά όλους εκείνους που θέλουν να γνωρίζουν και να ζουν τα μυστήρια της χριστιανικής πίστης» είπε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων