13/05/2019 13/05/2019 Η Κυριακή των Μυροφόρων είναι αφιερωμένη στην Χριστιανή μητέρα, δήλωσε ο Πατριάρχης Ρουμανίας, κ.κ. Δανιήλ, εκφωνώντας έναν ύμνο για τις γυναίκες που διατηρούν ζωντανή την πίστη στις οικογένειες. «Συγχαρητήρια, χάρη και ευλογία σε όλες τις γυναίκες που καλλιεργούν με τα λόγια και τις πράξεις τους, την πίστη στο Χριστό, και στηρίζουν την οικογένεια και την...
13 Μαΐου, 2019 - 8:03

Ύμνος στην γυναίκα, από τον Πατρ. Ρουμανίας

Διαδώστε:
Ύμνος στην γυναίκα, από τον Πατρ. Ρουμανίας

Η Κυριακή των Μυροφόρων είναι αφιερωμένη στην Χριστιανή μητέρα, δήλωσε ο Πατριάρχης Ρουμανίας, κ.κ. Δανιήλ, εκφωνώντας έναν ύμνο για τις γυναίκες που διατηρούν ζωντανή την πίστη στις οικογένειες.

«Συγχαρητήρια, χάρη και ευλογία σε όλες τις γυναίκες που καλλιεργούν με τα λόγια και τις πράξεις τους, την πίστη στο Χριστό, και στηρίζουν την οικογένεια και την κοινωνία», τόνισε στο κήρυγμά του για την Κυριακή των Μυροφόρων ο Πατριάρχης Ρουμανίας.

“Υπάρχουν αυτές οι γυναίκες που προσεύχονται στον Θεό και ζητούν την βοήθειά του για να ξεπεράσουν τα προβλήματα, τις δυσκολίες, να αναθρέψουν σωστά τα παιδιά τους και να έχουν αρμονική συμβίωση με τον σύζυγό τους” υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Επίσης, είναι οι πολλές πιστές γυναίκες στα νοσοκομείο που στηρίζουν αυτούς που υποφέρουν, πολλές γυναίκες που εργάζονται σε ιδρύματα της εκπαίδευσης και του πολιτισμού μεταφέροντας το φως της πίστης και τη χαρά της Ανάστασης ελπίδας του Χριστού”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων