06/01/2019 06/01/2019 Στην επίσημη ιστοσελίδα της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας δημοσιεύτηκε συνέντευξη του Πανιερωτάτου Επισκόπου Μπάτσκας κ. Ειρηναίου στην οποία αναφέρεται στο θέμα της χορήγησης του Τόμου της Αυτοκεφαλίας της Ουκρανικής Εκκλησίας από το  Οικουμενικό Πατριαρχείο. Ο Πανιερώτατος ανέφερε μεταξύ άλλων και τα εξής: “οι ενέργειες του Οικουμενικού Πατριαρχείου παραβιάζουν την κανονικότητα και την δομή της Εκκλησίας και...
06 Ιανουαρίου, 2019 - 11:08

Αντιδράσεις από τον Μητρ. Μπάτσκας για την Αυτοκεφαλία

Διαδώστε:
Αντιδράσεις από τον Μητρ. Μπάτσκας για την Αυτοκεφαλία

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας δημοσιεύτηκε συνέντευξη του Πανιερωτάτου Επισκόπου Μπάτσκας κ. Ειρηναίου στην οποία αναφέρεται στο θέμα της χορήγησης του Τόμου της Αυτοκεφαλίας της Ουκρανικής Εκκλησίας από το  Οικουμενικό Πατριαρχείο. Ο Πανιερώτατος ανέφερε μεταξύ άλλων και τα εξής: “οι ενέργειες του Οικουμενικού Πατριαρχείου παραβιάζουν την κανονικότητα και την δομή της Εκκλησίας και του Ορθόδοξου κόσμου” . Υπενθυμίζουμε ότι χθες σε ανάλογες δηλώσεις είχε προβεί και ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου κ. Αμφιλόχιος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων