01/12/2018 01/12/2018 Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος  Νις Αρσένιος συνοδευόμενος από τον πρεσβύτερο Βλαντιμίρ Μάρκοβιτς, γραμματέα του φιλανθρωπικού ιδρύματος της Αρχιεπισκοπής Βελιγραδίου και άλλους ιερείς,επισκέφθηκε σχολικό ίδρυμα για να προσφέρει διάφορα είδη για τα παιδιά.  Ο στόχος αυτής της επίσκεψης είναι η συνέχιση της προσφοράς  στις οικογένειες σε αυτό το δήμο, η οποία ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες.  Με...
01 Δεκεμβρίου, 2018 - 18:05
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2018 - 19:14

Η σερβική εκκλησία κοντά στους φτωχούς

Διαδώστε:
Η σερβική εκκλησία κοντά στους φτωχούς

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος  Νις Αρσένιος συνοδευόμενος από τον πρεσβύτερο Βλαντιμίρ Μάρκοβιτς, γραμματέα του φιλανθρωπικού ιδρύματος της Αρχιεπισκοπής Βελιγραδίου και άλλους ιερείς,επισκέφθηκε σχολικό ίδρυμα για να προσφέρει διάφορα είδη για τα παιδιά.

 Ο στόχος αυτής της επίσκεψης είναι η συνέχιση της προσφοράς  στις οικογένειες σε αυτό το δήμο, η οποία ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες

Με την ευλογία του Παναγιώτατου Πατριάρχου Σερβίας Ειρηναίου, παρέχεται έτσι πολύτιμη ανθρωπιστική βοήθεια, με τη μορφή τροφίμων, ρουχισμού, είδη υγιεινής και σχολικά είδη.

Ο επίσκοπος της Νις με συνοδούς επισκέφθηκε για πρώτη φορά το δημοτικό σχολείο “Vladimir Kovačević” στο χωριό Lece και παρέδωσε τα σχολικά είδη στους μαθητέςΜετά το σχολείο, ο επίσκοπος επισκέφθηκε την εννεαμελή  της οικογένειας Lepovic, στους οποίους προσέφερε πολύτιμη βοήθεια.

Επισκεφθηκαν ακόμη κοντινά χωριά και την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα παραδίδοντας βοήθεια σε οικογένειες που είχαν ανάγκη και κυρίως σε πολύτεκνες. Ιδιαίτερη φροντίδα παρείχαν σε ανύπανδρες μητέρες.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων