25/10/2018 26/10/2018 Στο Γιοχάνεσμπουργκ έφτασε ο Πατριάρχης Σερβίας, κ. Ειρηναίος, όπου επισκέφθηκε την εκκλησία του Αγίου Αποστόλου Θωμά και τη Σερβική Εκκλησιαστική Κοινότητα Αγίου Σάββα. Η περιοδεία του Προκαθήμενου της Σερβικής Εκκλησίας στη Νότια Αφρική και την Μποτσουάνα θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο κ. Ειρηναίος θα επισκεφθεί στις 27 Οκτωβρίου την...
25 Οκτωβρίου, 2018 - 11:15
Τελευταία ενημέρωση: 26/10/2018 - 8:24

Στο Γιοχάνεσμπουργκ ο Πατριάρχης Σερβίας

Διαδώστε:
Στο Γιοχάνεσμπουργκ ο Πατριάρχης Σερβίας

Στο Γιοχάνεσμπουργκ έφτασε ο Πατριάρχης Σερβίας, κ. Ειρηναίος, όπου επισκέφθηκε την εκκλησία του Αγίου Αποστόλου Θωμά και τη Σερβική Εκκλησιαστική Κοινότητα Αγίου Σάββα.

Η περιοδεία του Προκαθήμενου της Σερβικής Εκκλησίας στη Νότια Αφρική και την Μποτσουάνα θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο κ. Ειρηναίος θα επισκεφθεί στις 27 Οκτωβρίου την εκκλησία του Αγίου Σάββα της Σερβίας στη Γκαμπορόνε της Μποτσουάνα και στις 28 Οκτωβρίου θα συμμετάσχει στον εορτασμό της “Επετείου του Όχι” στο Κέιπ Τάουν της Νοτίου Αφρικής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων