26/12/2018 26/12/2018 Τις δικές της ευχές στους Ορθόδοξους Χριστιανούς που εορτάζουν την γέννηση του Θεανθρώπου με το Γρηγοριανό Ημερολόγιο στέλνει με ανακοινωσή της η Υπηρεσία Πληροφόρησης της Σερβική Ορθόδοξης Εκκλησίας. “Η Υπηρεσία Πληροφόρησης της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας τιμά τους πιστούς και κληρικούς των Χριστιανικών Εκκλησιών που γιορτάζουν τα Χριστούγεννα σύμφωνα με το Γρηγοριανό ημερολόγιο και τους χαιρετίζει...
26 Δεκεμβρίου, 2018 - 8:32

Ευχές από τη Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία

Διαδώστε:
Ευχές από τη Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία

Τις δικές της ευχές στους Ορθόδοξους Χριστιανούς που εορτάζουν την γέννηση του Θεανθρώπου με το Γρηγοριανό Ημερολόγιο στέλνει με ανακοινωσή της η Υπηρεσία Πληροφόρησης της Σερβική Ορθόδοξης Εκκλησίας.

“Η Υπηρεσία Πληροφόρησης της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας τιμά τους πιστούς και κληρικούς των Χριστιανικών Εκκλησιών που γιορτάζουν τα Χριστούγεννα σύμφωνα με το Γρηγοριανό ημερολόγιο και τους χαιρετίζει με τον παραδοσιακό χαιρετισμό: Χριστός ετέχθη! Αληθώς ετέχθη!

Η αυτοκέφαλη Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία εορτάζει τα Χριστούγεννα με το Ιουλιανό Ημερολόγιο, δηλαδή στις 7 Ιανουαρίου.

Η Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία είναι μια από τις αυτοκέφαλες Ορθόδοξες Χριστιανικές Εκκλησίες. Είναι η δεύτερη παλαιότερη Σλαβική ορθόδοξη εκκλησία στον κόσμο (μετά τη Βουλγαρική Ορθόδοξη Εκκλησία).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων