14/12/2018 18/12/2018 Ο Μακαριώτος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ Ειρηναίος ιερούργησε στην Θεία Λειτουργία στις 13 Δεκεμβρίου 2018 στη γιορτή του Αγίου Ανδρέα που είναι ο προστάτης της βασιλικής οικογένειας Καρατζόρτζεβιτς. Η Θεία Λειτουργία τελέστηκε στο Βασιλικό Παρεκκλήσι του Αγίου Ανδρέα στο Βελιγράδι. “Την Αγιώτατο Πατριάρχη Ειρηναίο είχαμε την τιμή και φέτος να έχουμε κοντά μας στην Θεία Λειτουργία...
14 Δεκεμβρίου, 2018 - 11:13
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2018 - 7:39

Ο Πατριάρχης Σερβίας στο βασιλικό παρεκκλήσι του Αγ. Ανδρέα

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Σερβίας στο βασιλικό παρεκκλήσι του Αγ. Ανδρέα

Ο Μακαριώτος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ Ειρηναίος ιερούργησε στην Θεία Λειτουργία στις 13 Δεκεμβρίου 2018 στη γιορτή του Αγίου Ανδρέα που είναι ο προστάτης της βασιλικής οικογένειας Καρατζόρτζεβιτς.

Η Θεία Λειτουργία τελέστηκε στο Βασιλικό Παρεκκλήσι του Αγίου Ανδρέα στο Βελιγράδι.

“Την Αγιώτατο Πατριάρχη Ειρηναίο είχαμε την τιμή και φέτος να έχουμε κοντά μας στην Θεία Λειτουργία στο Βασιλικό Παρεκκλήσι του πολιούχου μας, Αγίου Ανδρέα, είπε ο πρίγκιπας Αλέξανδρος

Σας ευχαριστώ γι ‘αυτό,Αγιότατε. Την ημέρα αυτή, θυμόμαστε πάντα τους Σέρβους αδελφούς μας.

Αυτό που μας έφερε τη μεγαλύτερη ευτυχία ήταν η γέννηση του εγγονού μας Στεφάνου, για τον οποίο είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για το επερχόμενο βάπτισμα.

Ο Πρίγκιπας Στέφανος είναι η έβδομη γενιά των απογόνων του Καραντζόρτζεβιτς και είμαι πολύ χαρούμενος που η οικογένειά μας αναζωογονήθηκε. Στους νέους, ο κόσμος παραμένει και εξαρτάται από εμάς να κάνουμε τα πάντα για να τον αφήσουμε με ειρήνη και αρμονία, είπε ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων