01/11/2018 01/11/2018 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Θωμά στο Γιοχάνεσμπουργκ, χοροστάτησε στις 31 Οκτωβρίου ο Πατριάρχης Σερβίας, κ. Ειρηναίος, επ’ αφορμή της εορτής του Αγίου Λουκά. Ο Σέρβος Πατριάρχης πραγματοποιεί επίσκεψη στις σερβικές ενορίες της Νοτίου Αφρικής. Ο Πατριάρχης  κ. Ειρηναίος τόνισε ότι η αφρικανική ήπειρος ευλογήθηκε από την εικόνα της Παναγίας της Τριχερούσας, η οποία μεταφέρθηκε στο...
01 Νοεμβρίου, 2018 - 13:26

Στον Αγ. Θωμά Γιοχάνεσμπουργκ ο Πατρ. Σερβίας

Διαδώστε:
Στον Αγ. Θωμά Γιοχάνεσμπουργκ ο Πατρ. Σερβίας

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Θωμά στο Γιοχάνεσμπουργκ, χοροστάτησε στις 31 Οκτωβρίου ο Πατριάρχης Σερβίας, κ. Ειρηναίος, επ’ αφορμή της εορτής του Αγίου Λουκά. Ο Σέρβος Πατριάρχης πραγματοποιεί επίσκεψη στις σερβικές ενορίες της Νοτίου Αφρικής.

Ο Πατριάρχης  κ. Ειρηναίος τόνισε ότι η αφρικανική ήπειρος ευλογήθηκε από την εικόνα της Παναγίας της Τριχερούσας, η οποία μεταφέρθηκε στο Γιοχάνεσμπουργκ από την Ιερά Μονή Χιλανδαρίου του Αγίου Όρους.

“Δεν έχουμε καμία ανάγκη να αναζητήσουμε νέο τρόπο, παρά να δεχτούμε το δρόμο του Θεού, την πορεία του Χριστού και των Αγίων, τους οποίους ο Κύριος έχει ήδη δοξάσει στην επίγεια ζωή», τόνισε ο Προκαθήμενος της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.


H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων