08/01/2019 08/01/2019 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκαν τα Χριστούγεννα στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι. Ο Πατριάρχης Σερβίας κ. Ειρηναίος ευλόγησε τους πιστούς που πλημμύρισαν τον Ναό για να τιμήσουν τη έλευση του Θεανθρώπου. Στην λειτουργία παρέστησαν επίσης ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος Καρατζορτζεβιτς και Πρίγκιπας Κατρίνα, ο Πρώτος Αναπληρωτής Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών Ίβιτσα Ντάτσιτ, ο Αναπληρωτής...
08 Ιανουαρίου, 2019 - 9:13
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2019 - 9:14

Χριστούγεννα στο Βελιγράδι

Διαδώστε:
Χριστούγεννα στο Βελιγράδι

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκαν τα Χριστούγεννα στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι. Ο Πατριάρχης Σερβίας κ. Ειρηναίος ευλόγησε τους πιστούς που πλημμύρισαν τον Ναό για να τιμήσουν τη έλευση του Θεανθρώπου. Στην λειτουργία παρέστησαν επίσης ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος Καρατζορτζεβιτς και Πρίγκιπας Κατρίνα, ο Πρώτος Αναπληρωτής Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών Ίβιτσα Ντάτσιτ, ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Γραφείου Συνεργασίας με Εκκλησίες και Θρησκευτικές Κοινότητες Δρ. Μάρκο Νικολιτς.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων