14/12/2021 14/12/2021 Επιμέλεια της Σβετλάνα Λεβίτσκι Χάρη στις προσπάθειες της νεολαίας του Σερβικού Ορθόδοξου Καθεδρικού Ναού στο Σικάγο, δεκάδες υποσιτισμένα παιδιά της Αφρικής θα έχουν αρκετό φαγητό για έναν ολόκληρο χρόνο. Οι προσπάθειες της νεολαίας υποστηρίχθηκαν από τον Επίσκοπο της Νέας Γκρατσάνιτσας και Κεντροδυτικής Αμερικής κ. Λογγίνο, ο οποίος βοήθησε τους νέους να συσκευάσουν 15.336 πακέτα γευμάτων που...
14 Δεκεμβρίου, 2021 - 14:44
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2021 - 14:48

15.336 πακέτα γευμάτων για παιδιά στην Αφρική

Διαδώστε:
15.336 πακέτα γευμάτων για παιδιά στην Αφρική

Επιμέλεια της Σβετλάνα Λεβίτσκι

Χάρη στις προσπάθειες της νεολαίας του Σερβικού Ορθόδοξου Καθεδρικού Ναού στο Σικάγο, δεκάδες υποσιτισμένα παιδιά της Αφρικής θα έχουν αρκετό φαγητό για έναν ολόκληρο χρόνο. Οι προσπάθειες της νεολαίας υποστηρίχθηκαν από τον Επίσκοπο της Νέας Γκρατσάνιτσας και Κεντροδυτικής Αμερικής κ. Λογγίνο, ο οποίος βοήθησε τους νέους να συσκευάσουν 15.336 πακέτα γευμάτων που θα ταΐσουν 42 παιδιά στην Αφρική για έναν ολόκληρο χρόνο.

Την Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το παλαιό εορτολόγιο, όπου τελέστηκε η γιορτή του Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου, η νεανική ομάδα εφήβων του Καθεδρικού Ναού της Ιεράς Ανάστασης προσφέρθηκε εθελοντικά στο “Feed My Starving Children”, μια Χριστιανική Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση που βοηθά να ταΐσουν πεινασμένα και υποσιτισμένα παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Οι προσπάθειες της νεολαίας υποστηρίχθηκαν από τον Επίσκοπο της Νέας Γκρατσάνιτσας και Κεντροδυτικής Αμερικής κ. Λογγίνο ο οποίος βοήθησε τους νέους να συσκευάσουν 15.336 πακέτα γευμάτων που θα ταΐσουν 42 παιδιά στην Αφρική για έναν ολόκληρο χρόνο, αναφέρει η Σερβική Επισκοπή.

«Στο κατώφλι της Έλευσης και στο πνεύμα της ελεημοσύνης, οι νέοι ήταν χαρούμενοι που είδαν πώς ο εθελοντισμός τους είχε άμεσο αντίκτυπο στη βοήθεια να ταΐσουν πεινασμένα παιδιά… Οι νέοι καταλαβαίνουν ότι έχουμε τόσες πολλές από τις ευλογίες του Θεού για τις οποίες πρέπει να είμαστε ευγνώμονες, και ότι θα πρέπει πάντα να προσπαθούμε να βοηθάμε όσους έχουν ανάγκη», αναφέρει η Μητρόπολη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τον Ιανουάριο, η Σερβική Μητρόπολη Ανατολικής Αμερικής συγκέντρωσε σχολικά είδη για μαθητές του Κοσσυφοπεδίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων