06/09/2021 06/09/2021 Ενθρονίστηκε στην Ιερά Μονή Γεννήσεως της Θεοτόκου του Τσέτινιε ο εκλεγμένος Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιος, την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021, με κλήρο και λαό να του φωνάζει το «Άξιος». Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, εντός της οποίας πραγματοποιήθηκε και η τελετή ενθρόνισης του Σεβασμιωτάτου, πρώην πια Επισκόπου Βουδίμλιε-Νίκσιτς και...
06 Σεπτεμβρίου, 2021 - 21:20
Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2021 - 20:19

20 φωτοστιγμές από την ενθρόνιση του Μητροπολίτη Μαυροβουνίου

Διαδώστε:
20 φωτοστιγμές από την ενθρόνιση του Μητροπολίτη Μαυροβουνίου

Ενθρονίστηκε στην Ιερά Μονή Γεννήσεως της Θεοτόκου του Τσέτινιε ο εκλεγμένος Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιος, την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021, με κλήρο και λαό να του φωνάζει το «Άξιος».

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, εντός της οποίας πραγματοποιήθηκε και η τελετή ενθρόνισης του Σεβασμιωτάτου, πρώην πια Επισκόπου Βουδίμλιε-Νίκσιτς και νυν Μητροπολίτου Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας Ιωαννίκιου, που συλλειτούργησε με τον Μακαριώτατο και τον Πανιερώτατο Επίσκοπο Κρούσεβατς κ. Δαβίδ.

Δείτε τα είκοσι (20) πιο χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων