14/01/2022 14/01/2022 Ευχαριστίες στους χιλιάδες πιστούς και φίλους του από την Σερβία, αλλά και από όλο τον κόσμο, Ορθόδοξους Σέρβους, καθώς και αδελφές και αδελφούς -όπως τους αποκαλεί- άλλων θρησκειών και εθνών, που εμφανίστηκαν τις τελευταίες ημέρες εκφράζοντας το ενδιαφέρον και τις ευχές τους, προσευχόμενοι για την ταχεία του ανάρρωση, εξέφρασε σήμερα ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ....
14 Ιανουαρίου, 2022 - 19:38
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2022 - 19:54

Ευχαριστίες Πατριάρχη Σερβίας μετά τη νόσηση

Διαδώστε:
Ευχαριστίες Πατριάρχη Σερβίας μετά τη νόσηση

Ευχαριστίες στους χιλιάδες πιστούς και φίλους του από την Σερβία, αλλά και από όλο τον κόσμο, Ορθόδοξους Σέρβους, καθώς και αδελφές και αδελφούς -όπως τους αποκαλεί- άλλων θρησκειών και εθνών, που εμφανίστηκαν τις τελευταίες ημέρες εκφράζοντας το ενδιαφέρον και τις ευχές τους, προσευχόμενοι για την ταχεία του ανάρρωση, εξέφρασε σήμερα ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος, που νοσεί από κορωνοϊό.

Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα

Κατόπιν, ο Μακαριώτατος τους συμβουλεύει πατρικώς και με αγάπη να τηρούν αυστηρά όλες τις ιατρικές οδηγίες και τα μέτρα και να προσεύχονται θερμά για όσους πάσχουν από τον κορωνοϊό καθώς και για το τέλος της επιδημίας. Ο Σεβασμιώτατος αισθάνεται καλά, η ανάρρωση του προχωρά ανάλογα με τις δυνάμεις του, ενώ εκτελεί τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του στο βαθμό που του επιτρέπουν οι δυνάμεις του και οι θεράποντες ιατροί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων