09/09/2019 09/09/2019 Ξεκίνησε σήμερα το ακαδημαϊκό έτος για την Ιερατική Σχολή «Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου» στην Νις της Σερβίας Μετά την τελετή του αγιασμού διαβάστηκε το μήνυμα του Επισκόπου Νύσσης κ. Αρσενίου, ο οποίος καλωσόρισε ιδιαίτερα τους φοιτητές που εγγράφηκαν στο πρώτο έτος της Σχολής. “Εχετε αποφασίσει να μελετήσετε και να προετοιμαστείτε εδώ για να υπηρετήσετε την...
09 Σεπτεμβρίου, 2019 - 14:06

Αγιασμός στην Ιερατική Σχολή της Νις

Διαδώστε:
Αγιασμός στην Ιερατική Σχολή της Νις

Ξεκίνησε σήμερα το ακαδημαϊκό έτος για την Ιερατική Σχολή «Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου» στην Νις της Σερβίας

Μετά την τελετή του αγιασμού διαβάστηκε το μήνυμα του Επισκόπου Νύσσης κ. Αρσενίου, ο οποίος καλωσόρισε ιδιαίτερα τους φοιτητές που εγγράφηκαν στο πρώτο έτος της Σχολής.

“Εχετε αποφασίσει να μελετήσετε και να προετοιμαστείτε εδώ για να υπηρετήσετε την Εκκλησία του Θεού. Όταν θέλουμε να οικοδομήσουμε ένα καλό σπίτι, θέτουμε πάντα ισχυρλα θεμέλια, για να κρατήσουμε αυτό το σπίτι σταθερό και ισχυρό” αναφέρει στο μήνυμά του και προσθέτει: ” Αύριο θα είστε Ιερείς, καθηγητές, μοναχοί, επίσκοποι. Το μέλλον της Εκκλησίας του Χριστού είναι στα χέρια σας. Συνεπώς, προσπαθήστε να αποκτήσετε όσο το δυνατόν περισσότερες γνώσεις, γιατί η γνώση είναι ένας πλούτος πάνω στον οποίο θα οικοδομηθεί τόσο το δικό σας μέλλον όσο και το μέλλον της ιερής Εκκλησίας μας” καταλήγει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων