04/04/2019 04/04/2019 Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στη Θεολογική Σχολή του Βελιγραδίου. Φοιτητές και καθηγητές στήριξαν την προσπάθεια αυτή δίνοντας αίμα. Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε συζήτηση μεταξύ του υπεύθυνου της αιμοδοσίας και των φοιτητών για το όφελος του να χαρίζεις αίμα προς τους συνανθρώπους. “οι φοιτητές δεν μένουν μόνο στην σπουδή της θεολογίας μαθητές, αλλά με τέτοιες ενέργειες δείχνουν μια...
04 Απριλίου, 2019 - 15:11

Αιμοδοσία στη Θεολογική Σχολή Βελιγραδίου

Διαδώστε:
Αιμοδοσία στη Θεολογική Σχολή Βελιγραδίου

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στη Θεολογική Σχολή του Βελιγραδίου. Φοιτητές και καθηγητές στήριξαν την προσπάθεια αυτή δίνοντας αίμα. Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε συζήτηση μεταξύ του υπεύθυνου της αιμοδοσίας και των φοιτητών για το όφελος του να χαρίζεις αίμα προς τους συνανθρώπους. “οι φοιτητές δεν μένουν μόνο στην σπουδή της θεολογίας μαθητές, αλλά με τέτοιες ενέργειες δείχνουν μια ζωντανή πίστη βοηθώντας τους συνανθρώπους τους” δήλωσε ο Δρ Nenad Μπόζοβιτς καθηγητής της Θεολογικής Δρ Nenad Μπόζοβιτς.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων