17/12/2021 17/12/2021 Στην ανάγκη της συνεργασίας που θα πρέπει να υπάρχει μεταξύ της Εκκλησίας και της Δημοκρατίας της Σερβίας για το καλό των πολιτών της χώρας αναφέρθηκε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος κατά την επίσκεψή του στη Διεύθυνση Συνεργασίας με την Εκκλησία και τις Θρησκευτικές Κοινότητες του Υπουργείου Δικαιοσύνης της χώρας. Ο Μακαριώτατος έγινε δεκτός από τον...
17 Δεκεμβρίου, 2021 - 9:44
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2021 - 9:47

Ανάγκη συνεργασίας για το καλό των πολιτών της Σερβίας

Διαδώστε:
Ανάγκη συνεργασίας για το καλό των πολιτών της Σερβίας

Στην ανάγκη της συνεργασίας που θα πρέπει να υπάρχει μεταξύ της Εκκλησίας και της Δημοκρατίας της Σερβίας για το καλό των πολιτών της χώρας αναφέρθηκε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος κατά την επίσκεψή του στη Διεύθυνση Συνεργασίας με την Εκκλησία και τις Θρησκευτικές Κοινότητες του Υπουργείου Δικαιοσύνης της χώρας.

Ο Μακαριώτατος έγινε δεκτός από τον επικεφαλής της Διεύθυνσης κ. Ράντομιρ Ρογκάνοβιτς ο οποίος αναφέρθηκε στο έργο που επιτελείται καταθέτοντας προστάσεις για την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας με το Πατριαρχείο Σερβίας.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Πατριάρχης Σερβίας δήλωσε: “Ευχαριστώ τη Διοίκηση για τη γόνιμη συνεργασία και υποστήριξη πολλών έργων που δεν απευθύνονται μόνο στη Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία, αλλά και στις άλλες παραδοσιακές εκκλησίες και θρησκευτικές κοινότητες. Η συνεργασία είναι προς όφελος όλων των πολιτών της Δημοκρατίας της Σερβίας. Διότι, οι Εκκλησίες και οι θρησκευτικές κοινότητες δεν είναι απομονωμένες από την κοινωνία στην οποία ζουν, αλλά μέλη της είναι και οι πιστοί. Ανήκουν σε Εκκλησίες και θρησκευτικές κοινότητες, αλλά είναι και πολίτες αυτής της χώρας και έχουν τη θέση τους στην κοινωνία”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων