09/02/2022 09/02/2022 του Νίκου Οικονόμου / ope.gr Στα ποιμαντικά του καθήκοντα επιστρέφει ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Βαλιέβου κ. Ησύχιος, καθώς ανάρρωσε από τον κορωνοϊό μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας του. Όπως αναφέρει με σημερινή ανακοίνωση (9/2) της η Ιερά Επισκοπή, ο Πανιερώτατος «ευχαριστεί θερμά τους γιατρούς και όλο το ιατρικό προσωπικό για τη φροντίδα και την προσοχή που...
09 Φεβρουαρίου, 2022 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2022 - 17:01

Ανάρρωσε από τον κορωνοϊό ο Επίσκοπος Βαλιέβου Ησύχιος

Διαδώστε:
Ανάρρωσε από τον κορωνοϊό ο Επίσκοπος Βαλιέβου Ησύχιος
  • του Νίκου Οικονόμου / ope.gr

Στα ποιμαντικά του καθήκοντα επιστρέφει ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Βαλιέβου κ. Ησύχιος, καθώς ανάρρωσε από τον κορωνοϊό μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας του.

Όπως αναφέρει με σημερινή ανακοίνωση (9/2) της η Ιερά Επισκοπή, ο Πανιερώτατος «ευχαριστεί θερμά τους γιατρούς και όλο το ιατρικό προσωπικό για τη φροντίδα και την προσοχή που έδειξαν καθημερινά κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Μονάδα Λοιμωδών Νοσημάτων του Γενικού Νοσοκομείου του Βάλιεβο. Καθώς η πανδημία συνεχίζεται, ο Επίσκοπος Ησύχιος θα συνεχίσει με τον κλήρο να προσεύχεται στον Θεό για την υγεία εκείνων που αναρρώνουν, καθώς και για τους θεράποντες ιατρούς των οποίων η θυσία για τον πλησίον τους αποτελεί παράδειγμα ευαγγελικής αρετής».

Υπενθυμίζεται ότι ο Επίσκοπος Βαλιέβου κ. Ησύχιος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό με ήπια συμπτώματα στις 17 Ιανουαρίου 2022.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων