25/01/2022 25/01/2022 Τις ευχαριστίες του προς τον Τριαδικό Θεό, τους Αγίους και όσους προσευχήθηκαν για την δοκιμασία που πέρασε με την ασθένεια του κορωνοϊού απηύθυνε με ανάρτησή του σε λογαριασμό που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος. Ο Μακαριώτατος έχει αναρρώσει πλήρως καθώς είχε βρεθεί θετικός στον ιό στις 11 Ιανουαρίου. Ακολουθώντας στη...
25 Ιανουαρίου, 2022 - 9:07

Ανάρρωσε από τον κορωνοϊό ο Πατριάρχης Σερβίας

Διαδώστε:
Ανάρρωσε από τον κορωνοϊό ο Πατριάρχης Σερβίας

Τις ευχαριστίες του προς τον Τριαδικό Θεό, τους Αγίους και όσους προσευχήθηκαν για την δοκιμασία που πέρασε με την ασθένεια του κορωνοϊού απηύθυνε με ανάρτησή του σε λογαριασμό που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος.

Ο Μακαριώτατος έχει αναρρώσει πλήρως καθώς είχε βρεθεί θετικός στον ιό στις 11 Ιανουαρίου. Ακολουθώντας στη συνέχεια τις οδηγίες των θεραπόντων ιατρών τέθηκε σε αυτοπεριορισμό ασκώντας ωστόσο κανονικά τα διοικητικά του καθήκοντα.

Ο Προκαθήμενος της εν Σερβία Ορθοδόξου Εκκλησίας προσεύχεται όπως ο Θεός θεραπεύσει όλους όσους δοκιμάζονται από την φοβερή αυτή αρρώστια και καλεί τους πιστούς να τιμήσουν την ερχόμενη Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου, τη μνήμη του Αγίου Σάββα του Διαφωτιστή του Σερβικού λαού.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του γράφει: 

“Ευχαριστώ τον Θεό και τους Αγίους Του για την προσευχητική μεσολάβηση που με ενίσχυσε στη μόλυνση από τον κορωνοϊό.

Ευχαριστώ τους εν Χριστώ πατέρες, αδελφούς και αδελφές που προσευχήθηκαν για την υγεία όλων μας και φρόντισαν για την ταχεία ανάρρωση μας. Είθε ο Θεός να θεραπεύσει όλους όσους είναι άρρωστοι και να δυναμώσει όλους όσους τους θεραπεύουν, να χαρίσει ειρήνη και χαρά σε όλους εν Αγίω Πνεύματι – για να συγκεντρωθούμε στον ναό του Αγίου Σάββα την ημέρα της ιερής μνήμης του, 27 Ιανουαρίου, να εορτάσουμε πανηγυρικά τον Πρώτο Αρχιεπίσκοπο και Διαφωτιστή μας .

Η ευλογία του Θεού να είναι μαζί σας.”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων