21/10/2020 21/10/2020 Αισιόδοξα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιου, καθώς το τελευταίο τεστ για τον κορωνοϊό, στο οποίο υπεβλήθη βγήκε αρνητικό. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Μητροπόλεως οι εξετάσεις του είναι καλές και οι ζωτικές του λειτουργίες παραμένουν σταθερές. Προστίθεται επίσης, ότι ο Σεβασμιώτατος βρίσκεται ακόμα σε...
21 Οκτωβρίου, 2020 - 8:45

Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Μητρ. Μαυροβουνίου

Διαδώστε:
Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Μητρ. Μαυροβουνίου

Αισιόδοξα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιου, καθώς το τελευταίο τεστ για τον κορωνοϊό, στο οποίο υπεβλήθη βγήκε αρνητικό.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Μητροπόλεως οι εξετάσεις του είναι καλές και οι ζωτικές του λειτουργίες παραμένουν σταθερές.
Προστίθεται επίσης, ότι ο Σεβασμιώτατος βρίσκεται ακόμα σε φάση ανάρρωσης ώστε να ανακάμψει πλήρως από τα προβλήματα που προέκυψαν μετά την προσβολή του από τον κορωνοϊό, κυρίως την πνευμονία

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων