13/07/2019 13/07/2019 Με ιδιαίτερη συγκίνηση πολυπληθής όμιλος από την ενορία Αγίας Βαρβάρας Παραλιμνίου, έφθασε αργά το βράδυ της Δευτέρας, 8 Ιουλίου 2019 στη Σερβία στο πλαίσιο προσκυνηματικής εκδρομής. Πρώτος σταθμός των ευλαβών προσκυνητών, το κέντρο της χριστιανικής πατροπαράδοτης εκκλησίας, το Πατριαρχείο Σερβίας όπου στον Καθεδρικό Ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ Βελιγραδίου τους υποδέχθηκε και χαιρέτισε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης...
13 Ιουλίου, 2019 - 11:18
Τελευταία ενημέρωση: 13/07/2019 - 10:36

“Άρρηκτοι οι δεσμοί των Εκκλησιών Σερβίας και Κύπρου”

Διαδώστε:
“Άρρηκτοι οι δεσμοί των Εκκλησιών Σερβίας και Κύπρου”

Με ιδιαίτερη συγκίνηση πολυπληθής όμιλος από την ενορία Αγίας Βαρβάρας Παραλιμνίου, έφθασε αργά το βράδυ της Δευτέρας, 8 Ιουλίου 2019 στη Σερβία στο πλαίσιο προσκυνηματικής εκδρομής.

Πρώτος σταθμός των ευλαβών προσκυνητών, το κέντρο της χριστιανικής πατροπαράδοτης εκκλησίας, το Πατριαρχείο Σερβίας όπου στον Καθεδρικό Ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ Βελιγραδίου τους υποδέχθηκε και χαιρέτισε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ Ειρηναίος, εκφράζοντας τη ιδιαίτερη χαρά για την παρουσία τους στην πολύπαθη, μαρτυρική και αγιοτόκο Σερβία, επιδαψιλεύοντας την χάρη και ευλογία του Αγίου Σάββα πολιούχου και προστάτου του Ορθόδοξου Σερβικού λαού. Ο Μακαριώτατος αναφέρθηκε δια θερμών λόγων και στους δεσμούς των Εκκλησιών Σερβίας και Κύπρου, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι είναι άρρηκτοι».

Εκ μέρους του ομίλου των προσκυνητών, αντιφώνησε ο επικεφαλής, διάκονος Χαρίτωνας Θεοδώρου, διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων, ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία, κομίζοντας παράλληλα και αναμνηστικό δώρο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων