06/05/2020 06/05/2020 Στο πλευρό των συμπατριωτών του που πλήττονται από την πανδημία, αλλά και τη Ορθόδοξης Εκκλησίας του Μαυροβουνίου βρίσκεται ο άσος του ΝΒΑ στο μπάσκετ Νίκολα Βούσεβιτς Ο Βούσεβιτς που κατάγεται από το Μαυροβούνιο και παίζει στους Orlando Magic κατέβαλε ένα μεγάλο ποσό για τα συσσίτια της Μητροπόλεως Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση...
06 Μαΐου, 2020 - 8:40
Τελευταία ενημέρωση: 06/05/2020 - 8:41

Άσος του ΝΒΑ στηρίζει την Εκκλησία του Μαυρουβουνίου

Διαδώστε:
Άσος του ΝΒΑ στηρίζει την Εκκλησία του Μαυρουβουνίου

Στο πλευρό των συμπατριωτών του που πλήττονται από την πανδημία, αλλά και τη Ορθόδοξης Εκκλησίας του Μαυροβουνίου βρίσκεται ο άσος του ΝΒΑ στο μπάσκετ Νίκολα Βούσεβιτς

Ο Βούσεβιτς που κατάγεται από το Μαυροβούνιο και παίζει στους Orlando Magic κατέβαλε ένα μεγάλο ποσό για τα συσσίτια της Μητροπόλεως Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Ιερά Μητροπόλεως δεν είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος παίκτης του μπάσκετ στηρίζει το φιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας, ενώ κάθε φορά που επισκέπτεται την πατρίδα δεν παραλείπει να μεταβεί στο εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας στο όρος Ρούμια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων