03/08/2020 03/08/2020 Εκατοντάδες αυτοκινήτων ξεκίνησαν ακόμα μια πομπή στήριξης της Ορθοδοξίας στους δρόμους του Νίκσιτς, χθες. Η αυτοκινητοπομπή ενός χιλιομέτρου ξεκίνησε από την ενορία του Νίκσιτς και κατέληξε στην πόλη Τρεμπιέσα. Εκτός από τις εκκωφαντικές σειρήνες από τα αυτοκίνητα, ακούγονταν και ψαλμωδίες που έλεγαν «Ας μην παραδώσουμε τα ιερά!». Επίσης, οι άνθρωποι είχαν βάλει στα αυτοκίνητα σημαίες...
03 Αυγούστου, 2020 - 12:43
Τελευταία ενημέρωση: 03/08/2020 - 17:16

Αυτοκινητοπομπή για την Ορθοδοξία στο Μαυροβούνιο

Διαδώστε:
Αυτοκινητοπομπή για την Ορθοδοξία στο Μαυροβούνιο

Εκατοντάδες αυτοκινήτων ξεκίνησαν ακόμα μια πομπή στήριξης της Ορθοδοξίας στους δρόμους του Νίκσιτς, χθες. Η αυτοκινητοπομπή ενός χιλιομέτρου ξεκίνησε από την ενορία του Νίκσιτς και κατέληξε στην πόλη Τρεμπιέσα.

Εκτός από τις εκκωφαντικές σειρήνες από τα αυτοκίνητα, ακούγονταν και ψαλμωδίες που έλεγαν «Ας μην παραδώσουμε τα ιερά!». Επίσης, οι άνθρωποι είχαν βάλει στα αυτοκίνητα σημαίες του κράτους του Μαυροβουνίου, αλλά και του πολέμου από τη μάχη του Vučji do, που έγινε κατά τον τούρκο-μαυροβουνιακό πόλεμο του 1876-1878.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων