10/02/2020 10/02/2020 “Ο Θεός βλέπει όχι μόνο τις πράξεις μας αλλά και τις σκέψεις και τις προθέσεις μας και σύμφωνα με αυτό θα μας κρίνει, επειδή η σκέψη προηγήθηκε κάθε πράξης, είτε καλής είτε κακής” δήλωσε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος. Αναφερόμενος στην αρχή του Τριωδίου, τόνισε ότι η Εκκλησία μας, μέσω της νηστείας μας προετοιμάζει τη...
10 Φεβρουαρίου, 2020 - 8:16
Τελευταία ενημέρωση: 10/02/2020 - 7:56

“Δεν είναι κακό να κάνεις λάθος, κακό είναι να επιμένεις σε αυτό”

Διαδώστε:
“Δεν είναι κακό να κάνεις λάθος, κακό είναι να επιμένεις σε αυτό”

“Ο Θεός βλέπει όχι μόνο τις πράξεις μας αλλά και τις σκέψεις και τις προθέσεις μας και σύμφωνα με αυτό θα μας κρίνει, επειδή η σκέψη προηγήθηκε κάθε πράξης, είτε καλής είτε κακής” δήλωσε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος.
Αναφερόμενος στην αρχή του Τριωδίου, τόνισε ότι η Εκκλησία μας, μέσω της νηστείας μας προετοιμάζει τη μεγάλη ημέρα της Ανάστασης του Χριστού: “Αφήστε την ψυχή μας να μιλήσει για αυτά που θέλει και ο Κύριος θα μας ακούσει” τόνισε, προσθέτοντας ότι “δεν είναι τρομερό να αμαρτάνουμε, αλλά είναι τρομερό να παραμείνουμε και να είμαστε επίμονοι στην αμαρτία”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων