11/03/2021 11/03/2021 Σε διευκρινιστικές δηλώσεις προχώρησε ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Βουδίμλιε και Νίκσιτς κ. Ιωαννίκιος σχετικά με τις δηλώσεις του  γνωστού επιχειρηματία και μέγας δωρητής και ευεργέτης του Μαυροβουνίου κ. Miodrag Dak Davidović ο οποίος έδειξε τον πρόεδρο της Σερβίας ως ύποπτο για απόπειρα δολοφονίας προς το πρόσωπό του. Συγκεκριμένα ο Πανιερώτατος τόνισε ότι ο δεν θεωρεί ότι την...
11 Μαρτίου, 2021 - 9:55
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2021 - 12:24

«Δεν ήταν ο Αλ. Βούτσιτς πίσω από την απόπειρα δολοφονίας μου»

Διαδώστε:
«Δεν ήταν ο Αλ. Βούτσιτς πίσω από την απόπειρα δολοφονίας μου»

Σε διευκρινιστικές δηλώσεις προχώρησε ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Βουδίμλιε και Νίκσιτς κ. Ιωαννίκιος σχετικά με τις δηλώσεις του  γνωστού επιχειρηματία και μέγας δωρητής και ευεργέτης του Μαυροβουνίου κ. Miodrag Dak Davidović ο οποίος έδειξε τον πρόεδρο της Σερβίας ως ύποπτο για απόπειρα δολοφονίας προς το πρόσωπό του.

Συγκεκριμένα ο Πανιερώτατος τόνισε ότι ο δεν θεωρεί ότι την απόπειρα την υποκίνησε ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς. Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Είναι απαράδεκτο ο Davidovic να μιλήσει εκ μέρους, χωρίς να έχει την άδεια μου. Για την απόπειρα δολοφονίας στο Βελιγράδι τον Δεκέμβριο του 2019 είμαι πεπεισμένος ότι δεν είχε καμία σχέση ο Πρόεδρος της Σερβίας κ. Αλεξάνταρ Βούτσιτς. Θεωρώ ότι συνέβη κάτι άλλο: ότι οι τότε αρχές του Μαυροβουνίου είχαν διατάξει την προαναφερθείσα δολοφονία. Νομίζω ότι οι έρευνες θα επιβεβαιώσουν την υπόθεσή μου κάποια στιγμή».

Εχτές ο κ. Davidovic είχε κατηγορήσει τον Πρόεδρο της Σερβίας ότι είχε υποκινήσει την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του και εναντίον του Πανιερώτατου κ. Ιωαννίκιου.

Φωτογραφία: ο επιχειρηματίας και μέγας δωρητής και ευεργέτης του Μαυροβουνίου κ. Davidović

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων