14/12/2020 14/12/2020 Τη μνήμη του Αγίου αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου τίμησαν χθες στο Βελιγράδι.  Η Θεία Λειτουργία τελέστηκε στην κρύπτη του Αγίου Σάββα ιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ρεμεσιάνας κ. Στέφανος. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε τρισάγιο στον τάφο του μακαριστού Πατριάρχη Σερβίας κυρού Ειρηναίου υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του. Τον απόστολο Ανδρέα τίμησαν και στο...
14 Δεκεμβρίου, 2020 - 9:00

Δεν ξεχνούν τον μακαριστό Πατριάρχη τους στο Βελιγράδι

Διαδώστε:
Δεν ξεχνούν τον μακαριστό Πατριάρχη τους στο Βελιγράδι

Τη μνήμη του Αγίου αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου τίμησαν χθες στο Βελιγράδι. 

Η Θεία Λειτουργία τελέστηκε στην κρύπτη του Αγίου Σάββα ιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ρεμεσιάνας κ. Στέφανος. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε τρισάγιο στον τάφο του μακαριστού Πατριάρχη Σερβίας κυρού Ειρηναίου υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του.

Τον απόστολο Ανδρέα τίμησαν και στο Μαυροβούνιο. “Η ελπίδα της ανάστασης ενισχύει όλους τους Χριστιανούς να αντέξουν όλα τα εμπόδια και τους πειρασμούς που έρχονται στο δρόμο τους σε αυτόν τον κόσμο, και αν έρθει η ώρα του μαρτυρίου ακόμη και τότε”, τόνισε κατά τη Θεία Λειτουργία ο τοποτηρητής της Μητροπόλεως, Επίσκοπος Νίκσιτς, κ. Ιωαννίκιος., αναφερόμενος ,μεταξύ άλλων, στο βίο και το μαρτύριο του Αγίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων