17/06/2019 17/06/2019 Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο Μαυροβούνιο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το νέο νόμο που προωθεί η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον οποίο το κράτος θα μπορεί να παρεμβαίνει στις εκκλησιαστικές υποθέσεις και μάλιστα θα πάρει υπό την ιδιοκτησία του ναούς, μοναστήρια και εκτάσεις που ανήκουν στην Σερβική Εκκλησία. Η μεγάλη συγκέντρωση έγινε στην Ποντγκόριτσα. Σύμφωνα με το...
17 Ιουνίου, 2019 - 8:16

Διαδηλώσεις στο Μαυροβούνιο υπέρ της Σερβικής Εκκλησίας

Διαδώστε:
Διαδηλώσεις στο Μαυροβούνιο υπέρ της Σερβικής Εκκλησίας

Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο Μαυροβούνιο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το νέο νόμο που προωθεί η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον οποίο το κράτος θα μπορεί να παρεμβαίνει στις εκκλησιαστικές υποθέσεις και μάλιστα θα πάρει υπό την ιδιοκτησία του ναούς, μοναστήρια και εκτάσεις που ανήκουν στην Σερβική Εκκλησία.

Η μεγάλη συγκέντρωση έγινε στην Ποντγκόριτσα.
Σύμφωνα με το νέο νόμο, ο μόνος τρόπος για τις θρησκευτικές κοινότητες να διατηρήσουν την κυριότητα της περιουσίας τους είναι να έχουν σαφή αποδεικτικά στοιχεία ότι ανήκουν σε αυτούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων